Inverse ارسال شده در May 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2022 @TheSeus با سلام و احترام ؛ شکایت شما رد شد! رانندگی در لاین مخالف فقط با ماشین فکشن مجازات دارد. نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی دلیل (Ramming on cop car) • شاهد ها: AB0LFAZL • مدرک/عکس یا فیلم: 5 نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarCry ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 در 1 ساعت قبل، Hoody گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی دلیل (Ramming on cop car) • شاهد ها: AB0LFAZL • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک به لیدر مربوطه ارسال شد. خوش بگذره 3 1 1 نقل قول از شکست نترسید، از تلاش نکردن بترسید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در May 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2022 با سلام خدمتِ شاکیِ محترم. @Hoody شکایتِ شما رد شد. شما با سرعت زیاد به افسرِ مورد نظر اصابت کردید و عملکرد ایشون صحیح بوده. نکته: از شکایت های بی مورد خودداری کنید. پیروز و سربلند باشد. 2 نقل قول Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rangerx ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: punish بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 با سلام و احترام خدمت @rangerx شکایت شما تایید شد. موفق باشید نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Bademcall بی دلیل من فقط خواستم گزارش داشتن مواد غیر قانونی بدم اما ایشون bademcall داد طبق قوانین: شما موظف به رسیدگی به تماس ها و گزارشات Call 110 دریافتی می باشید. (مجازات: FW) در صورتی که شخص Call 110 بی مورد داد می توانید با دستور BadEMCall/ به او درجه تعقیب بدهید. (باید حتماً مدارک داشته باشید) (مجازات: FW) مثال استفاده درست از Call 110: - گزارش دادن متخلفین. - DM/DB های پی دی پی علیه بازیکن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 14, 2022 توسط adwinazward نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در June 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2022 در 12 ساعت قبل، adwinazward گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Bademcall بی دلیل من فقط خواستم گزارش داشتن مواد غیر قانونی بدم اما ایشون bademcall داد طبق قوانین: شما موظف به رسیدگی به تماس ها و گزارشات Call 110 دریافتی می باشید. (مجازات: FW) در صورتی که شخص Call 110 بی مورد داد می توانید با دستور BadEMCall/ به او درجه تعقیب بدهید. (باید حتماً مدارک داشته باشید) (مجازات: FW) مثال استفاده درست از Call 110: - گزارش دادن متخلفین. - DM/DB های پی دی پی علیه بازیکن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم امیدوارم تکرار نشه ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در June 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @adwinazward شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. موفق باشید نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رانر بودیم قبل اینکه پوله کوله پشتی بیاد لاستیک موتور با تیر میزدن و کسی که ماشین میروند میومد میزد بهم تا بیوفتم در فیلم مشخصه • شاهد ها:___ • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر مربوط فرستاده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در June 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @MohaNaa شکایت شما تایید و با فرد مربوطه برخورد خواهد شد موفق و پیروز باشید. نقل قول - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2022 @Soldier با سلام، شکایت شما تایید شد و فرد مورد نظر یک اخطار اقلیتی دریافت کردند. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون هنگام درگیری Abuse کردن و HP خودشونو درجا پر کردن که ممنوعه من فقط از این مورد عکس دارم از شاهدین پرسیده بشه معلوم میشه ایشون چجوری با اچ پی 10 شدن 149 • شاهد ها: OmidReza - Lord_Reza_Laxery • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دارن با ممبر یک اقلیت دیگه همکاری میکنن مدارک : ویرایش شده July 3, 2022 توسط GreaFire ناقص نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @GreaFire با سلام، شکایت اول شما از _Wise به دلیل نداشتن مدرک کافی رد میشه. شکایت دومتون درحال بررسی هستش. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2022 @GreaFire با سلام شکایت شما از بازیکن Hero رد شد. 1 نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UserName ارسال شده در July 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تو Jail بی دلیل به من /Mg میده • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر ارسال شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 @mha5717 با سلام شکایت شما به دلایلی که در همان پیام هایی که مدرک رو ارسال کردید گفته شد رد میشود. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2022 @Soldier با سلام شکایت شما تایید شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Handsup زدم ولی اومد کیلم کرد اول باید دست بند بزنه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Punish بی مورد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 پس میگیرم پسر خوبیه نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در 45 دقیقه قبل، And گفته است: پس میگیرم پسر خوبیه با سلام @And شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. @Nuclear با سلام شکایت شما درحال بررسی هست نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @Nuclear با سلام، شکایت شما رد شد زیرا شما اقدام به مشت زدن به بازیکن Final کردید. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اینا فرق وانتد C-6 , C-7 رو نمیدونن و منی که وانتد C-7 بودم اقدام به تیر اندازی و نابود کردن ماشینم کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/mutevideo1657724265367_u3xd.mp4/ 3 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirtataloo ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /mz بی دلیل درخواست مدرک • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 13, 2022 توسط Amirtataloo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.