DarkWolfOG ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشان داره از شغلش سو استفاده میکنه ببینید من رو الکی وانتد داد و در اون حفاظ باز کرد که بگه من پشت حفاظ بودم اقای ابی مرد باش بیا بگو چرا وانتد دادی و گرنه 14 دقیقه چیزی نیست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 2, 2020 توسط mahdimk نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigerMasteR ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فرد به من و یکی از دوستانم وانتد دادن چون رفته بودیم داخل زندان و فقط یک اخطار داد در صورتی که باید ۳ اخطار بده • شاهد ها: Mahdi.. mk • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/filelink/ViOS7ooXePxI/9dng_bandicam_2020-07-02_04-19-38-490.mp4 در 13 ساعت قبل، tigermaster گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فرد به من و یکی از دوستانم وانتد دادن چون رفته بودیم داخل زندان و فقط یک اخطار داد در صورتی که باید ۳ اخطار بده • شاهد ها: Mahdi.. mk • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/filelink/ViOS7ooXePxI/9dng_bandicam_2020-07-02_04-19-38-490.mp4 من اشتباه یک نفر دیگه رو گزارش کردم پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فرد به من و یکی از دوستانم وانتد دادن چون رفته بودیم داخل زندان و فقط یک اخطار داد در صورتی که باید ۳ اخطار بده • شاهد ها: Mahdi.. mk • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/filelink/ViOS7ooXePxI/9dng_bandicam_2020-07-02_04-19-38-490.mp4&nbs 2 نقل قول برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ??? ??????? ?? ??????` ??? ?????? ??? ?????' ??? ??????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 20:12، Amirhoossein گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو اختار دادن و من داشتم دور میشدم که به من وانتد داد و بعدش به جای که منو ببره Jail از ماشین پیاده میشه. • شاهد ها: ندارم. • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 @erfanx118 با سلام خدمت شاکی محترم شما شکایتتون رو پس گرفتید. در در ۱۳۹۹/۵/۱۲ در 16:29، erfanx118 گفته است: چون دوستمه شکایتم رو پس میگیرم @Amirhoossein با سلام خدمت شاکی محترم شما شکایتتون رو پس گرفتید. در 6 دقیقه قبل، Amirhoossein گفته است: پس میگیرم. @Sabriel با سلام خدمت شاکی محترم شما شکایتتون رو پس گرفتید. @mahdimk با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی و واضح نیست. @tigermaster با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی و واضح نیست. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۵/۱۳ در 01:25، mahdimk گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشان داره از شغلش سو استفاده میکنه ببینید من رو الکی وانتد داد و در اون حفاظ باز کرد که بگه من پشت حفاظ بودم اقای ابی مرد باش بیا بگو چرا وانتد دادی و گرنه 14 دقیقه چیزی نیست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت پس میگیرم ویرایش شده August 4, 2020 توسط mahdimk 1 نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چهار راه وایساده بودم و منتظر بودم مسافر بیاد سوار شه ک ایشون نظم 4 راه بهم ریخته بود به جای اینکه نیروی پلیس و کارش امنیت باشه خودش نظم بهم ریخته بود بعد با اون هلیکوپتر شکلیک هم میکرد ک ماشین من ماشین یکی دیگ منفجر کرد خواشا رسیدگی شه این مسخره بازیا چیه تو سرور ؟؟؟ • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/w3xk_gta_sa_2020-08-04_17-08-14-510.mp4/ http://uupload.ir/view/ff5d_gta_sa_2020-08-04_17-09-23-766.mp4/ 1 نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfi ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شکایت اول : طبق قوانین گارد ملی ذکر شده که شما Hydra و Hunter به هیچ وجه نمیتونین درون LS استفاده بشه مگر اینکه شخص با هلیکوپتر در بالای شهر باشه ولی همونجور که میبینین این آقا با Hydra اومده داخل شهر نقل قول - به هیچ وجه نباید Hunter و Hydra وارد LS شود مگر اینکه مجرم در هواپیما یا هلیکوپتر در بالای شهر LS باشد. شکایت دوم : خب بازم طبق قوانین گارد ملی شما فقط زمانی میتونین از Hydra و Hunter استفاده کنین که مجرم سوار هلیکوپتر یا قایق یا هواپیما باشه که مدارک بیان گر کل موضوع هست نقل قول زمانی که مجرم سوار هواپیما/هلیکوپتر/قایق باشد میتوانید از Hunter یا Hydra استفاده کنید. نقل قول نکات برای استفاده از برخی وسایل نقلیه (Hunter, Hydra و Rustler) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) شکایت سوم : حالا میریم سراغ موضوع بعدی حالا ما در اینجا قوانین اخلاق خارج از زندگی یا همون Non-Rp رو داریم که شما نباید با وسایل نقلیه جاهای مهم رو ببندید که خب خودتونم میدونید که برای رابر رسیدن به Cp حکم همه چیزو داره و در اینجا Non-Rp رخ داده نقل قول - بستن نقاط مهم شهر به وسیله وسایل نقلیه. شکایت چهارم : شما اگه تو عکس دومی دیده باشین اونجا واضح هس که بنده کیل شدم و دود مشکی بالای عکس هس که با لطف دوستان که Hydra رو ترکوندن و نزاشتن رانر بعدی برسه به ما شاید با خودتون بگین که خب این که دلیل نمیشه ولی اگر دقت کرده باشین و بدونین وقتی رابر ها به صورت درست توسط گارد ملی کشته بشن مستقیم میرن زندان و یه مقدار پول هم ازشون کم میشه و اسم اون شخص گارد ملی تو چت میاد پس اینجا Kamikaze رخ داده در آخر باید بگم که همون 2تا شکایت اول از ایشون باعث Fp80 شدنش میشه و کافی میتونه باشه و باید برای هرکدوم از شکایت ها مجازاتی در نظر گرفته بشه ممنون از رسیدگی شما با احترام. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول یه پسرِ همیشه توو اَخم معتادِ تنهایی عاشقِ غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه موودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezatheking ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: برای چی جلوی اون همه پلیر به من وانتد میده؟ من شخصا از لیدر گارد تقاظای رسیدگی به این موضوع رو دارم نه گان داشتم نه دراگ و هیچ گونه بخششی رو قبول نمیکنم و باید برای من در فروم مجازاتش ارسال شود. • شاهد ها: شاهد ها تو عکس واضح است. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در August 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2020 @mahdimii با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما قبول شد. فرد مربوطه مجازات شد. موفق باشید. @Owj با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما درحال بررسی میباشد. @Erfi با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما درحال بررسی میباشد. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
metti ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: مارو کرد تو سلول درو بست مسخره • شاهد ها: hemiti alilash heshi • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت @metti شکایت شما رد شد! - درب های زندان در ساعت XX:40 به صورت خودکار بسته میشود. موفق باشید! ویرایش شده August 8, 2020 توسط RuBicK نقل قول You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfi ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۷ در 01:54، Erfi گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شکایت اول : طبق قوانین گارد ملی ذکر شده که شما Hydra و Hunter به هیچ وجه نمیتونین درون LS استفاده بشه مگر اینکه شخص با هلیکوپتر در بالای شهر باشه ولی همونجور که میبینین این آقا با Hydra اومده داخل شهر شکایت دوم : خب بازم طبق قوانین گارد ملی شما فقط زمانی میتونین از Hydra و Hunter استفاده کنین که مجرم سوار هلیکوپتر یا قایق یا هواپیما باشه که مدارک بیان گر کل موضوع هست شکایت سوم : حالا میریم سراغ موضوع بعدی حالا ما در اینجا قوانین اخلاق خارج از زندگی یا همون Non-Rp رو داریم که شما نباید با وسایل نقلیه جاهای مهم رو ببندید که خب خودتونم میدونید که برای رابر رسیدن به Cp حکم همه چیزو داره و در اینجا Non-Rp رخ داده شکایت چهارم : شما اگه تو عکس دومی دیده باشین اونجا واضح هس که بنده کیل شدم و دود مشکی بالای عکس هس که با لطف دوستان که Hydra رو ترکوندن و نزاشتن رانر بعدی برسه به ما شاید با خودتون بگین که خب این که دلیل نمیشه ولی اگر دقت کرده باشین و بدونین وقتی رابر ها به صورت درست توسط گارد ملی کشته بشن مستقیم میرن زندان و یه مقدار پول هم ازشون کم میشه و اسم اون شخص گارد ملی تو چت میاد پس اینجا Kamikaze رخ داده در آخر باید بگم که همون 2تا شکایت اول از ایشون باعث Fp80 شدنش میشه و کافی میتونه باشه و باید برای هرکدوم از شکایت ها مجازاتی در نظر گرفته بشه ممنون از رسیدگی شما با احترام. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Forgiven 1 1 نقل قول یه پسرِ همیشه توو اَخم معتادِ تنهایی عاشقِ غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه موودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 شکایت @Erfi به درخواست خود ایشان رد شد! موفق باشید. نقل قول You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesy ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشون مثلا کاپ هستن و باید همیشه با مردم عادی درست رفتار و گفتار کنند! بنده به ایشون میگم وارنش کو! میگه این پایینه! یعنی تو خونه هم اینجوری با هم صحبت میکنن؟! لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 11, 2020 توسط Jonesy اضافه شدن مدارک 1 نقل قول ---------- ---------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BandiT ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: آیا این Tazer درست بود؟؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s10.picofile.com/file/8405484426/PI4rRDisYwBQGikoI8Hc0kxeFgdQFD_8_12_2020_12_49_14_PM.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sasy ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا که درخواست رسیدگی رو دارم @BuTleR @LearninG • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 با سلام خدمت شاکیان محترم @Jonesy شکایت شما رد شد (توهینی از سوی افسر مربوطه مشاهده نمی شود) @BandiT شکایت شما رد شد (با توجه به قوانین بند Tazer ممانعتی در انجام اینکار وجود ندارد) @SaSaN123 شکایت شما تایید شد افسر مربوطه با 80 Faction Punish از گارد ملی اخراج خواهند شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام! از کی تا حالا زدنه Jail Breack از LS آزاده؟ یارو وایساده اون سمت C زده کمپ کرده، منتظره یکی بیاد بیلو برداره. اگر قرار باشه JB رو از LS بزنن کسی میتونه حسار اول رو از بین ببره؟ باید 20 بار بزنه! اگر 1 دونه NG با ویلچر وایسه اونجا میتونه 10 نفر رو از LS بزنه. اگر قراره کمپ بشه و راحت JB رو Fail کرد، چرا سیستم JB درست شد؟ آیا فایده ای داره؟ آیا کسی میتونه فرار کنه؟ اگر قراره اینجور باشه چرا Area69 و Jail LS دو مکانِ جدا ان؟ چرا وقتی میخوایم با دستور /Enter وارد حیاط شیم، به Area69 تلپورت نمیشیم؟ چون یسیریا سو استفاده میکنن! میرن ماشینای HQ رو هول میدن، وقتی یه ماشین /OG کنه یا بوق میزنه از اونجا خارج میشن. پس NG ها هم نباید از LS بزنن چون JB غیر قابل انجام شدنه! مگر اینکه خدا یه گرز بت بده و بجای 20 ضربه 1 ضربه بزنی و تاپورت شی به بیز 39 و بزنی /Clothes خودتو بزار جای زندانی، راه حل JB رو بده در این مواقع. • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: 2 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Shxyan شکایت شما رد شد (در این باره هیچ محدودیتی اعضای گارد ندارن و ما میتونیم ایکنارو انجام بدیم با این وجود ما با صحبت با اعضای گارد اینکار رو برای خودمون منع کردیم و فقط در مواقع خاص انجام میدیم و این نکته + رو میتونید از گارد ببینید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون باید مدرک داشته باشه که من زدم به ایشون، ایشون میاد موقع حرکت به من میزنه بعد وانتد میده تقاضای فیلم دارم و اگه مدرک هم دارن واسه توهین هاشون مدرک دارند؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 21, 2020 توسط Gang نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 @Gang شکایت شما رد شد(توهینی صورت نگرفته + طبق مدارک ارسالی از افسر مربوطه وانتد شما درست بوده است) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو وانتد 3 کردند که کارشون درست بوده ولی ایشون بعد دادن وانتد نزاشتن من دور شم و به اختار دادن ادامه دادن و من همین جور که دور میشدم منو وانتد 6 کردن و بعد بدون اینکه بفهمن من وانتد کیل هستم منو کشتن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما داخل راب بودیم و من داشتم دور میزدم که ng ها زمانی که من نه کیف داشتم و نه وانتد به من شلیک کردن و منو دمیج دادن و چرخ موتور رو زدن خود لیدر شاهد بودن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: همونطور هم که معلومه پیام hint اعلامه کم شدن hp رو کرده و .ebi. میگن که نزن ویرایش شده August 21, 2020 توسط EarlAmin نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmlrHosseiN ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 در 58 دقیقه قبل، Amirhoossein گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو وانتد 3 کردند که کارشون درست بوده ولی ایشون بعد دادن وانتد نزاشتن من دور شم و به اختار دادن ادامه دادن و من همین جور که دور میشدم منو وانتد 6 کردن و بعد بدون اینکه بفهمن من وانتد کیل هستم منو کشتن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس گرفتم شوخی بود ببخشید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 @Amirhoossein شکابت شما به خواسته خودتان پس گرفته شد. @Gangبه بخش شکایت لیدر ها مراجعه کنید @EarlAmin در مدارک شما هیچ تیر اندازی از سوی اعضای ممبر های NG به شما دیده نمیشود، اگر مدارک بیشتری دارید ارائه دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.