Smartboy ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 @shayanb شکایت شما قبول شد افسر مورد نظر یک FW دریافت کرد. @matin0050 شکایت شما قبول شد افسر مورد نظر با 80FP اخراج شدند. @HoC شکایت شما قبول شد افسر مورد نظر یک FW دریافت کردند. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Epic ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با شات گان اول ماشینه منو زدن و بعد وانتد رو که وانتده بنده داشت سوار میشد و کاملا تعجب کرد از این که کشته شده جالب اینجاست تو چت اقلیت میگن کنارم مرد. چطور وقتی من نزدیک ترم به وانتد ایشون میگن کنارم مرد ؟ من خاستار تنبیه اقلیت و بر خورده جدی هستم! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unes ارسال شده در February 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میاد و الکی به من وانتد carjack میدن در حالی که من اصلا نرفتم سوار موتور ایشون بشم . • شاهد ها: مدرک عکس یا فیلم: نقل قول Be careful to trust someone ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Satan was an angel one day ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ It is strange that all honesty is a worth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ But nobody is inclined to hear the truth ∞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 @MrSoheiL شکایت شما رد شد طبق مدارک ارسالی افسر و مدرک خودتان ماشین مربوطه ساخته دست ادمین بوده و با این حال تذکرات لازم داده شد. @GroveStreetRyder شکایت شما رد شد در مدارک ارسالی توسط شما دیده نمیشود که وانتد مربوطه وانتد پی دی باشد اگر مدرک کامل تری دارید ارسال کنید. @Thekillers شکایت شما در حال برسی است لطفا صبور باشید. @unes شکایت شما در حال برسی است لطفا صبور باشید. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 @Thekillers شکایت شما تایید شد ولی افسر مورد نظر به دلایلی از اقلیت اخراج شده اند. @unes شکایت شما تایید شد ولی افسر مورد نظر به دلایلی از اقلیت اخراج شده اند. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jimb0 ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میاد او SafeZone به Runner حمله می کنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8352340034/Safezone.avi.html ویرایش شده February 15, 2019 توسط Jimb0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smartboy ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 @Jimb0 شکایت شما رد شد افسر مورد نظر کار درست را انجام داده و به رانر با کوله پشتی حمله کرده. نقل قول ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JackieBoy ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش های متعدد. زیاد اسکرین دارم فکر کنم همین یه مورد کافی باشه اما. • شاهد ها: مدرک عکس یا فیلم: ویرایش شده March 9, 2019 توسط JackieBoy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 @JackieBoy شکایت شما رد شد. ایشان دیگر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoltanMaMad ارسال شده در March 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون اول به من اتک میدن بعدشم درخاست کیل میکنند بعد بهم وانتد میدن! • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/ou5w_sa-mp-105.png ویرایش شده March 9, 2019 توسط SoltanMaMad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2019 (ویرایش شده) @SoltanMaMadشکایت شما رد شد. ایشان گفتند کیل از جایی که آقای Wake پلیس هستند و کنار ایشون بوده شاید به این آقا گفته بودند کیل. کار افسر صحیح بوده. ویرایش شده March 10, 2019 توسط AlBeRT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من سوار موتورم بودم خواستم به یکی wanted بدم بعد این امد پنچر کرد بعد سوار شد موتورم برد بعد میگه بی جنبه اخه من مگه شوخی دارم ؟ • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8355014926/gta_sa_2019_03_14_02_05_27_833.mp4.html نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopol ارسال شده در March 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:فوش یا توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8355074334/sa_mp_110.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 @kopolشکایت شما قبول شد. افسر مورد نظر از اقلیت اخراج شد. @mahdimiiشکایت شما رد شد. افسر مورد نظر دیگر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:همه چی در تصویر واضح هست. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leodor ارسال شده در March 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و احترام بنده از یک ممبر که از اعضای فکشن معلم بودند اسلحه گرفتم و به او وانتد دادم و چون شخص وانتد گرفته برادر ایشون بودند به من میگفتن که وانتد رو پاک کنم بنده در حال برخورد با شخص وانتد دار بودم که ایشون اون شخص که وانتد 3 و قصد تصلیم داشتند رو کیل کردند و در جواب به بنده دستور غلط یا درست بودنه وانت من رو جایگیزن اشتباهشون میکنن لطفا رسیدگی بشه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HassanKachal ارسال شده در March 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من فحش ناموس و وانتده الکی دادن! جالبه چجوری نظارت می کنید ؟ اصن انلاین هستید؟ فردی فوق انلاین و پیگیر رو باید ساب لیدر کنید که حواسش بعه همه چی باشه ! این چندمین باره! • شاهد ها: مدارک کامل! • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده March 23, 2019 توسط HassanKachal نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به صورت مکرر بنده رو Punish بی دلیل میدن. مدرک Chaos بنده رو بدید. -) حتی با وجود مدرک هم شما حق Punish 2زدن در 2 دقیقه رو ندارید. • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/bsvo_ag-sa-0001.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 @Kiyarash شکایت شما رد شد.( مدارک کامل تر ارسال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 @wolfhid َشکایت شما در حال بررسی میباشد . @HassanKachal شکایت شما پذیرفته شد و افسر مورد نظر از اقلیت اخراج شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24, 2019 @wolfhid شکایت شما پذیرفته شد و افسر مورد نظر اخطار اقلیت گرفتن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PoiSoNiOuS ارسال شده در March 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدونه دادن هیچ MS/ منو کشتن در صورتی که من C-6 نبودم مجازات کشتن وانتد اشتباهی FW هست که من کاملا پیگیری میکنم ببینم مجازات شدن یا ایطور نیست • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8355858434/s.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehraN ارسال شده در March 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2019 @Arrman شکایت شما رد شد . اگر مدارک کامل تری دارید ارسال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در March 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون اینکه به من MS بدن وانتد Runner دادن, درخواست رسیدگی دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در April 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2019 @Bezileiشکایت شما رد شد. دلایل رد شدن (عکس شما دارای مشکل است.زمان 22:06 وانتد گرفتید در عکس 22:04 است. مدرک کامل دارید مجدد شکایت کنید. این مدرک شما ساختگی است. 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.