FPS ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): _ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: من تو دوتا پی سی نصب کردم و این مشکل رو میاره مشکل از چیه هشتاد بار هم حذف نصب کردم بازم این مشکل هست ویرایش شده March 24 توسط FPS نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه
WarranT ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 لینک عکس/فیلمت مشکل داره نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه
FPS ارسال شده در March 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 لینک مشکل نداره میاره نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه
FPS ارسال شده در March 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 @Ali @Meli @EnDWaY @Empty @FCS @BraTE @Olden @HajAIi @HajAbdollah @OPeRaL @7khat @Syd @aryan @Kamyab نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 16 ساعت قبل، FPS گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): _ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: من تو دوتا پی سی نصب کردم و این مشکل رو میاره مشکل از چیه هشتاد بار هم حذف نصب کردم بازم این مشکل هست درود: فایل رو یه جا دیگه بریز بزار خودش بریزه داخل درایو C نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
Syd ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 معمولا وقتی لانچر یسری اپدیت میده همچین اتفاقایی برای منم میوفته، تنها راه هم اون موقع عوض کردن ویندوزه.... در نهایت پیشنهادم اینه که ویندوزتو عوض کنی نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
FPS ارسال شده در March 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 ممنون از @GoroBanعزیز بابت حل مشکل +بسته شود حل شد من باید یبار ک ویندوز زده بودم حافظه پنهانش مونده بود باید اونو پاک میکردم نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه
SeTaM ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 1 دقیقه قبل، FPS گفته است: ممنون از @GoroBanعزیز بابت حل مشکل +بسته شود حل شد من باید یبار ک ویندوز زده بودم حافظه پنهانش مونده بود باید اونو پاک میکردم عزیز دلی نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه
Realest ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 در ۱۴۰۳/۱/۶ در 00:24، FPS گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): _ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: من تو دوتا پی سی نصب کردم و این مشکل رو میاره مشکل از چیه هشتاد بار هم حذف نصب کردم بازم این مشکل هست این مشکل برای منم پیش اومد میگه فایل ناقصه قبلانم لانچرو رو پیسی نصب نکردم ویندوزم عوض کردم نشد... نقل قول لینک به دیدگاه
Kianoosh7882 ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 در ۱۴۰۳/۱/۶ در 00:24، FPS گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): _ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: من تو دوتا پی سی نصب کردم و این مشکل رو میاره مشکل از چیه هشتاد بار هم حذف نصب کردم بازم این مشکل هست احتمالا میتونه مشکل از درایور هات باشع درایور کارت گرافیک و صداتو کلا همشونو اپدیت کن تو گوگل سرچ کن اپدیت کردن درایور ها اگه بلد نیستی اپدیت کردن درایور ها میتونه مشکلات زیادی حل کنه اینو امتحان کن منم همچین مشکلی داشتم حل شد هم سمپ برام میاره هم لانچر MTA اگه درست نشد Directx جدیدترین اپدیتش نصب کن حل میشه چون اکثر سیستم ها انتی ویروس هاشون زود به زود اپدیت میده این مشکلات پیش میاد تست کن انشالله درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.