Hazzard ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون با مینیگان میان کلن وار توی ریکورد تایم مشخصه لاگ چک بشه که هاستر مجازات بشه. بار دومه که شکایت میزارم دفعه قبل رد شn گفتن از هاستر شکایت کنید، خب ایشون هاستر نیستن که من بخوام تو بخش ادمین بزارم. اسم هاستری هم که بهش داده نمیدونم چطور از هاستر شکایت کنم؟ ادمین راهنماییم کردن اینجا بزارم شکایتو • مدارک (فیلم یا عکس): https://s30.picofile.com/file/8473785200/Figalon_rec.mp4.html 1 ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در March 24 اشتراک گذاری ارسال شده در March 24 درود و احترام @Hazzard شکایت شما در حال بررسی میباشد.. بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در March 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 شاهد و کسی که ازش شکایت دارم رو برعکس گزاشتم عکس ucp رو. میدونم تا الان متوجه شدید ولی خواستم تصحیح کنم ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در April 3 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3 سلام. در ۱۴۰۳/۱/۵ در 16:21، Hazzard گفته است: خب ایشون هاستر نیستن که من بخوام تو بخش ادمین بزارم. اسم هاستری هم که بهش داده نمیدونم چطور از هاستر شکایت کنم؟ کاملا عادی است که شما بعنوان بازیکن عادی نتوانید تشخیص دهید که کدام هاستر، به بازیکن مذکور چنین اسلحهای داده است و هیچ اشتباهی نیز از سمت بازیکن Figalon صورت نگرفته است که مجازات شود و همه این اتفاقات به هاستر/ادمینها برمیگردد. در صورت بروز چنین مشکلات مشابهی (با اینکه آگاه نیستید مشکل از کدام هاستر/ادمین صورت گرفته است)، میتوانید در قسمت شکایت از ادمین ها، از ادمین/هاستر مربوطه شکایت کنید. (فیلد "• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:" را خالی قرار دهید تا پاسخگوی شکایات مربوطه، بررسی های لازم را انجام دهد) با عرض پوزش برای تاخیر در پاسخگویی، شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. وقتی هم که منُ میکشه جوری خوشحال میشه که انگار به خر تیتاپ دادن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده