Sinaw ارسال شده در May 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: این لیدری که اصلا مدیریت فکشن بلد نیست مشکل شخصی من با رفیقش یا بهتر بگم ساب لیدر عزیزش @Chanleo رو به فکشن ربط داده و به من فکشن وارن داده میخوام مدارکشو ببینم. و ببینم اصلا به چه چیزی به من فکشن وارن داده ( در ضمن من داشتم مشکلمو با ساب لیدر حل میکردم که ایشون وارد بحث شد ) • مدارک (فیلم یا عکس): ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در May 9, 2018 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 (ویرایش شده) با سلام: - اخطار اقلیت شما به دلیل توهین به ساب لیدر، تخریب شخصیتی وی، دخالت در کار های مدیریتی و حرف های نامربوط در چت اقلیت بوده. مدارک: ویرایش شده May 9, 2018 توسط SenioR ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanleo ارسال شده در May 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2018 شما حق دخالت در کار های دیگر اعضا رو تا وقتی لیدر و ساب لیدر هستن نداری و نمیتونی به کسی بگی لیوهیت کنه بدون دلیل!علاوه بر این شما به خاطر توهین هات تو چت فکشن کیک شدی!مدارک مورد نیاز: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2018 با سلام. مدارک ارائه شده و توضیحات توسط لیدر و ساب لیدر اقلیت کافی هستند. با تشکر از گزارش شما. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده