ZombieRanger ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام بدون قطع شدن اینترنت و ناگهانی با اخطار Lost connection to the server. Reconnecting مواجه میشم. بلافاصله بعد از اون با اخطار You are banned from this server برخورد می کنم. این اتفاق 3 بار در طول 24 ساعت برام رخ داد. اینترنتم اصلا قطع نشد. با ping 8.8.8.8 -t مطمئن شدم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): اگر نیاز دارید مدرک بدم ولی فکر نمی کنم نیاز باشه. دقیقا همین اتفاق که شرح دادم افتاد. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمی دانم، اطلاعی ندارم. من بازی می کنم بدون اینکه کار خاصی کنم این اتفاق مکررا افتاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 این اتفاق برای منم بیشتر موقع ها میوفته از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 درود، این مشکل مربوط به برخی اختلالات دیتاسنتر یا IPS هاست. با تشکر از شما، بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده