paradox ارسال شده در May 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون منو بی دلیل از تو تی اس تو چنل pd بن میدن تو تی اس اصلی! و روز قبل به بنده فحش هم داده ایشون در تیم اسپیک ss هست. • مدارک (فیلم یا عکس): : http://uupload.ir/filelink/RsocEPNS15Dy/nvfg_ashkan.sss.rar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در May 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم 1- در مدرک (عکس) اول شما که بنده با شخص خاصی نبودم و یکی از رفیق هام داخل کانال تیم اسپیک گفت دلار 5 تومنه من اون رو گفتم و گفتم 7800 تومن میگفتن بوده! 2- در مدرک (عکس) دوم و سوم شما نشون میده که بنده شما رو با دلیل تهدید و توهین به ادمین بن دادم پس نگید بی دلیل و اگر مشکل بینایی دارید حتما توصیه میکنم هویج مصرف کنید و به چشم پزشک بروید! 3- وقتی شما میاید و میگید که: ((تازه ادمین شده پر رو بازی در میاره و خیلی فحش های دیگه از جمله اینکه به بنده میگید گنده گوزی میکنه و خیلی چیز های دیگه)) باید انتظار بعدشم داشته باشید! 4- طبق مدرک اول شما آقای CJey Amin هم داخل کانال هست و اگر لازم باشه بقیه مدارک هم ارسال خواهد شد که اون کانال یک کانال عمومی بوده و فحش و شوخی های بنده در خطاب به یک شخص خاص نبوده! در ضمن طبق قانون بن شدن شما صحیح بوده و بنا به تشخیص بنده و چون که در تیم اسپیک بوده به جنابعالی لطف کردم و از مجازات کمتری استفاده کردم: نقل قول د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها): - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...). با توهینهای انجام پذیرفته در چتهای کلنها صاحبان کلنها برخورد خواهند نمود، به جز مواقعی که توهین توسط خود صاحب کلن صورت پذیرفته باشد. جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار). - در چتهای شخصی (local، /sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. شهروندان: - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 19-10: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 20-40: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی خواهد شد. اعضای اقلیت: مستقیماً و در بار اول اخراج از اقلیت. استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: - تمسخر و توهینهای با شدت کم: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - توهینهای با شدت زیاد: 3 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +3 روز محرومیت اضافی خواهد شد. انجام پذیرفتن و مجازات آنها فقط و فقط برای محیط خود بازی و محیط کنترل پنل کاربری و یا انجمن می باشد. ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتری استفاده نمایند. اسپم: تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت). 5- در ضمن فحشی که بنده دادم هم در تیم اسپیک کارکنان بوده و پیشنهاد میکنم حتما توصیه بنده رو جدی بگیرید چون داخل مدرک خودتون مشخصه تیم اسپیک کارکنانه! ویرایش شده May 9, 2018 توسط NavidQuick 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2018 در مورد توهین: تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود). در رابطه با محرومیت شما از تیم اسپیک، به ادمین مربوطه اخطار جدی داده شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده