paradox ارسال شده در May 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون منو بی دلیل از تو تی اس تو چنل pd بن میدن تو تی اس اصلی! و روز قبل به بنده فحش هم داده ایشون در تیم اسپیک ss هست. • مدارک (فیلم یا عکس): : http://uupload.ir/filelink/RsocEPNS15Dy/nvfg_ashkan.sss.rar لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/3865-%D8%A8%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NavidQuick ارسال شده در May 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2018 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب خدمت شاکی محترم 1- در مدرک (عکس) اول شما که بنده با شخص خاصی نبودم و یکی از رفیق هام داخل کانال تیم اسپیک گفت دلار 5 تومنه من اون رو گفتم و گفتم 7800 تومن میگفتن بوده! 2- در مدرک (عکس) دوم و سوم شما نشون میده که بنده شما رو با دلیل تهدید و توهین به ادمین بن دادم پس نگید بی دلیل و اگر مشکل بینایی دارید حتما توصیه میکنم هویج مصرف کنید و به چشم پزشک بروید! 3- وقتی شما میاید و میگید که: ((تازه ادمین شده پر رو بازی در میاره و خیلی فحش های دیگه از جمله اینکه به بنده میگید گنده گوزی میکنه و خیلی چیز های دیگه)) باید انتظار بعدشم داشته باشید! 4- طبق مدرک اول شما آقای CJey Amin هم داخل کانال هست و اگر لازم باشه بقیه مدارک هم ارسال خواهد شد که اون کانال یک کانال عمومی بوده و فحش و شوخی های بنده در خطاب به یک شخص خاص نبوده! در ضمن طبق قانون بن شدن شما صحیح بوده و بنا به تشخیص بنده و چون که در تیم اسپیک بوده به جنابعالی لطف کردم و از مجازات کمتری استفاده کردم: نقل قول د. زبان ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم ولی زمانی که کلمات ناپسند و توهین ها با شدت زیاد بوده و مشمول سایر بازیکنان، چت های عمومی و یا چت های اقلیت شود با آنها برخورد خواهیم کرد. رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها): - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...). با توهینهای انجام پذیرفته در چتهای کلنها صاحبان کلنها برخورد خواهند نمود، به جز مواقعی که توهین توسط خود صاحب کلن صورت پذیرفته باشد. جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار). - در چتهای شخصی (local، /sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. شهروندان: - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 19-10: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 20-40: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی خواهد شد. اعضای اقلیت: مستقیماً و در بار اول اخراج از اقلیت. استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: - تمسخر و توهینهای با شدت کم: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - توهینهای با شدت زیاد: 3 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +3 روز محرومیت اضافی خواهد شد. انجام پذیرفتن و مجازات آنها فقط و فقط برای محیط خود بازی و محیط کنترل پنل کاربری و یا انجمن می باشد. ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتری استفاده نمایند. اسپم: تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت). 5- در ضمن فحشی که بنده دادم هم در تیم اسپیک کارکنان بوده و پیشنهاد میکنم حتما توصیه بنده رو جدی بگیرید چون داخل مدرک خودتون مشخصه تیم اسپیک کارکنانه! ویرایش شده May 9, 2018 توسط NavidQuick 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/3865-%D8%A8%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84/#findComment-42340 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در May 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2018 در مورد توهین: تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود). در رابطه با محرومیت شما از تیم اسپیک، به ادمین مربوطه اخطار جدی داده شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/3865-%D8%A8%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84/#findComment-42436 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده