arshiyaCT ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 با سلام خواستم یک شغل درست کنین که مثل این باشه سرقت خودرو آموزش: این جاب اینطوریه که وقتی توی شغلش میری چند تا CMD میاره که مثلا یک CMD بزاریم که وقتی /dl میکنیم کد ماشین رو جلوی اون CMD بزنیم تا بتونیم درب ماشین رو هک کنیم شاید بگین چقدر تو باز نفهمی اینطوریه که وقتی داری هک میکنی صاحبش نزدیکش باشه کال ۱۱۰ واسش میره یا پلیس ببینتت وانتد کیل میکنه تورو دستمزد شغل: هر هک خودرو ۲k احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salvage ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 (ویرایش شده) اینطوری روزی باید ۲۰۰کی پول بیمه بدیم نظر من - ویرایش شده March 17 توسط BirThDaY غلط املایی My Best friends for ever Kazem my love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 تکراریه (-) 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 راستی خواستم عرض کنم بیمه ای از شما کسر نخواهد شد احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 اگر تعداد پلیر ها ۳۰۰ بودند نظرم منفی بود ولی خوب طبق گفته ی علی اساسین سرور ۵۰۰۰ پلیر هم میره و اگر اینجور بشه از شدت لگ نمیشه تو سرور اومد و بنظرم این که بیمه کم شه پیشنهاد خوبیه یعنی طرف دیگه ماشین هاشو الکی ظاهر نمیکنه و هر کدوم رو فقط وقتی میخواست سوار شه ظاهر میکنه و لگ کمتر میشه اگر این باشه نظرم مثبته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 7 ساعت قبل، KaNiKaS گفته است: با سلام خواستم یک شغل درست کنین که مثل این باشه سرقت خودرو آموزش: این جاب اینطوریه که وقتی توی شغلش میری چند تا CMD میاره که مثلا یک CMD بزاریم که وقتی /dl میکنیم کد ماشین رو جلوی اون CMD بزنیم تا بتونیم درب ماشین رو هک کنیم شاید بگین چقدر تو باز نفهمی اینطوریه که وقتی داری هک میکنی صاحبش نزدیکش باشه کال ۱۱۰ واسش میره یا پلیس ببینتت وانتد کیل میکنه تورو دستمزد شغل: هر هک خودرو ۲k سلام و درود نظر بنده (-) هستش. علاوه بر تکراری بودن،این مورد هیچ نیازی به بودنش توی سرور نیست. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 نظرم منفی است خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 (-) Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در March 18 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 نظرم منفی (-) در ضمن, پیشنهادتون تکراریه. !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 19 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 - 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7 درود بر شما. پیشنهاد / انتقاد شما رد شد. دلایل احتمالی: عدم فعالیت، قبلا انجام شده، قبلا لیست شده، در دست انجام، غیر قابل انجام موقت، تکراری، عدم تطابق با مجموعه یا استاندارد های معین شده، نیازمند درج به عنوان باگ. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده