Fail ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام.. این مورد مربوط به رویداد چهارشنبهسوری هست که هرساله دیده میشه و گفتم شاید باگ باشه... اینطوریه که /Atishbazi به تعداد 5 عدد Rep Point میخواد ولی /AtishbaziR به تعداد 10 عدد Rep Point میخواد، درصورتی که /Atishbazi رو اگه بزنیم، چند بار منفجر میشه اما /AtishbaziR فقط یبار منفجر میشه من فکر میکنم که جای اینا برعکسه چون اونی که فقط یبار منفجر میشه، بیشتر از اونی که چند بار منفجر میشه، هزینه داره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): تست کنید.. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 سلام امیر فکر نکنم این باگ باشه به هر حال یک قابلیت هست ولی در کل شاید انفجار و زیبایی AtishBaziR/ بیشتر از AtishBazi/ باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 اگه زیبایی داشت، احتمالا داخل PC فقط معلوم بود چون تو اندروید که من دیدم، زیباییشون باهم فرقی نداشت من چندبار تستشون کردم و فهمیدم اینطوریه که گفتم.. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 یه نام خداوند متعال درود خدمتِ @Fail عزیز! از اینکه برای گزارش باگ اقدام کردهاید، سپاسگذاریم! موردی که گزارش کردهاید، باگ محسوب نمیشود؛ چرا که این مورد میتواند یک پیشنهاد/انتقاد باشد به همین منظور این مورد را میتوانید در تاپیکِ پیشنهادات و انتقادات (کلیک کنید) مطرح کنید. روزتان بخیر، خدانگهدارتان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. گزارش شما رد شد. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده