Lich ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 میدونم این رو خیلی قبل تر از من خیلیا پیشنهادش دادن ولی خواستم بازم تو این تاپیک تکرارش کنم اونم در مورد AV هست که چرا یک لیدر نباید بتونه AV رو به صورت رسمی از طریق فروم بده حتی خود استفشم CMD داره ولی لیدر ها ندارن خواستم دوباره پیشنهادش بدم که یکم روش فکر کنید و در صورتی که رد شد "حتما حتما حتما حتما" با دلیل رد کنید چون من دلیل موجهی برای رد شدن چنین پیشنهادی به ذهنم نمیرسه ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 درود @Guardian عزیز. AV مخفف شدهٔ اخطار لفظی است و به همین سبب نباید جایی اعمال شود (منظور همان User Control Panel مجموعه است). به همین سبب نباید جایی ثبت گردد. البته میتوان کاری کرد که هم معنای AV حفظ شود و هم کارِ لیدر ها آسان گردد: FAV/ که فقط برای لیدر مشخص میکند فرد در چه زمانی AV گرفته و لیدر بتونه تایم دقیق داشته باشد (اگر چنین چیزی وجود دارد عذرخواهم). به هر حال نظر شخصی بنده در رابطه با پیشنهاد شما است (هم + است و هم -). شب به خیر موفق باشید ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 درود 4 دقیقه قبل، Vortlu گفته است: درود @Guardian عزیز. AV مخفف شدهٔ اخطار لفظی است و به همین سبب نباید جایی اعمال شود (منظور همان User Control Panel مجموعه است). به همین سبب نباید جایی ثبت گردد. البته میتوان کاری کرد که هم معنای AV حفظ شود و هم کارِ لیدر ها آسان گردد: FAV/ که فقط برای لیدر مشخص میکند فرد در چه زمانی AV گرفته و لیدر بتونه تایم دقیق داشته باشد (اگر چنین چیزی وجود دارد عذرخواهم). به هر حال نظر شخصی بنده در رابطه با پیشنهاد شما است (هم + است و هم -). شب به خیر موفق باشید در جواب 30 دقیقه قبل، Guardian گفته است: حتی خود استفشم CMD داره به نظر میاد شما حتی سعی نکردی پیشنهاد من رو بخونی 31 دقیقه قبل، Guardian گفته است: فروم اینو اصلاح میکنم به UCP اشتباه تایپی بود و قابل تغییر نیست ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 چرا خواندم ولی جوابی برای اون مورد ندارم تقریباً. ببینید اشاره کردم.اخطار لفظی چیزی هست که در لفظ گفته میشود، آیا AV استف تیم در UCP یا Forum وارد است؟ (اگر وارد است بنده حرفی ندارم و با پیشنهاد شما موافقت میکنم). @Guardian ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 سلام و درود نظر بنده (+) هستش اما بهتره AV داخل UCP ثبت نشه مثل استف باشه که فقط توی بازی میشه دید و چک کرد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 درود بر دوستان عزیز. بنده موافقم اما به گونه ای که @Vortlu گفتند، همانند FW باشد ولی بدلیل اینکه اخطار لفظی هست فقط برای لیدر نمایان باشد، یا اینکه حافظه بلند مدتتون رو قوی کنید که تایم دقیق پاک کردن AV یادتون بمونه. 1 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 از اقا پارسا یاد بگیرید @DoNaLd به ۱ دقیقه نمیکشید پاک میکرد عشق دا دلتنگیم 1 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 5 ساعت قبل، Alonso گفته است: از اقا پارسا یاد بگیرید @DoNaLd به ۱ دقیقه نمیکشید پاک میکرد عشق دا دلتنگیم فدات شم متین جان خب دسته ملایم جوریه که خیلی باید به ممبر ها کمک کرد. خیلیا تجربه اولشونه که میان فکشن و میخان پیشرفت کنن و باید هواشون رو داشته باشیم. جات خیلی خالیه تو مدیک متین از دکترای کار درست سرور بودی @Guardian عزیز، پیشنهادت قبلن مطرح شده و به احتمال خیلی زیاد این مورد در WUCP رفع خواهد شد. در آپدیت WUCP قسمت RPG از فروم به طور کامل حذف میشه و تمام بخش ها به WUCP منتقل خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ در 01:38، OmidGH گفته است: اما بهتره AV داخل UCP ثبت نشه مثل استف باشه که فقط توی بازی میشه دید و چک کرد امید جان شما نبودی خبر نداری از اپدیتا از UCP هم میشه ویرایش شده March 16 توسط Guardian ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 6 ساعت قبل، Guardian گفته است: امید جان شما نبودی خبر نداری از اپدیتا از UCP هم میشه منکه تازگی لیدر کاپ بودم نبود همچین آپشنی تازگی اومده؟ یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است: تازگی اومده؟ دقیق نمیدونم ولی میشه ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 درود پیشنهاد تکراری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ در 00:42، Guardian گفته است: میدونم این رو خیلی قبل تر از من خیلیا پیشنهادش دادن ولی خواستم بازم تو این تاپیک تکرارش کنم اونم در مورد AV هست که چرا یک لیدر نباید بتونه AV رو به صورت رسمی از طریق فروم بده حتی خود استفشم CMD داره ولی لیدر ها ندارن خواستم دوباره پیشنهادش بدم که یکم روش فکر کنید و در صورتی که رد شد "حتما حتما حتما حتما" با دلیل رد کنید چون من دلیل موجهی برای رد شدن چنین پیشنهادی به ذهنم نمیرسه درود عزیزجان [ + ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در April 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. ویژگی اشاره شده در WUCP (هنوز منتشر نشده) وجود دارد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده