EpiRuS ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: دانیال • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرکار خوش برخورد مهربان قوی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حضور ذهن ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و جذابیت فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم بهش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنی ۵ بار نقل قول - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرحسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار My account: ویرایش شده November 27 توسط AmirBerLyN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosseinhabibi ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پوریا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسخره، بی مزه، فاقد اعتماد به نفس، خسته کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت بازنشستگی بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): سرگرم بشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه واسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 47 بار نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
herror ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خوش برخورد و علاقه به. بازی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6تا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوست داشتن فکشن دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یاسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون. اعتماد به نفس بالا. خوش قلب. خوشگل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای گرفتن رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، مهربان، پرتلاش و با اقتدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به اقلیت جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و پشتکار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و دوست داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirPaKaR ارسال شده در November 27 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی، گانر، نترس و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد در این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار ویرایش شده November 27 توسط AmirPaKaR اشتباه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Strict ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کنجکاو باهوش پیگیر حسود خوشحال وپرکار اداب معاشرت رو حفظ میکنم موادب و کمک یار در حل مساعل گروه یا دسته مشتاق برای همکاری باتیم های دیگر ارساکیا هستم وازار یا اذیتی برای دیگر کاربر ها بوجود نمیاورم درکل بچه سر ب راه و خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):07:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون حس عجیبی به این فکشن دارم و خیلی این فکشن را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟احساس خیلی خوبی در انجام وظیفه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5الی 6بار نقل قول هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابــهـی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمدرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: داشتن نظم در اقلیت، سخت گیری, احترام به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی و امدن به اقلیت دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بله مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 21 بار زیادی چک میکنم نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب - باهوش - صبور - مهربان - خوش اخلاق - خوش رفتار - زیبا - علاقه به گیم - تلاشکار - کوشا - علاقه به خوراکی - علاقه به ورزش - علاقه به مسافرت - علاقه به موسیقی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 الی 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 ظهر تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم و دوست داشتم بیام دسته ویژه هم امتحان کنم و استعفا گذاشتم. خستگی بوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و پول خوب لیدر خوب داره و ممبر های خوب داره نسبت به فکشن های دیگه خیلی بهتر هست از نظر من و دوست دارم بیام به پلیس ها کمک کنم و در کل جای باحالیه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم و پول خوب میده و به گرفتن مجرم ها و زندان بانی علاقه دارم و دوست دارم کمک کنم به این فکشن که همیشه قوی باشه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش - پاینده به قوانین - فعال - باهوش. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم از فکشن قبلی. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای اینکه این فکشن فکشنی جذاب است. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا در این فکشن اکتیو هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 15+ نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali0 ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: جنگی مسعولیت پذیر و سنگین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 01:00 - 09:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای امدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقم و خوب بودن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه مند به این فکشن هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایه، تابع قوانین، شوخ، مسئولیت پذیر، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): سرگرمی، تنوع، کسب درآمد، مشغول شدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۲ • اسم واقعی: شهاب • در چند کلمه خود را توصیف کنید : مقتدر قوی گانر مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): انجام دادن اکتیویتی آن ها و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ من اینجارو تجربه نکردم و دوست دارم اینجا رو بیشتر بشناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳ بار نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرشان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پایه، تابع قوانین، شوخ، مسئولیت پذیر، بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیاقت منو نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): سرگرمی، کشتن مجرمین, کسب درآمد، مشغول شدن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد کار میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 20 بار نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaChePaiyN ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو لاک خودمه - کاری باهام نداشته باشین کاری باهاتون ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن از فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دپارتمنت رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانینش مسلطم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 - 10 بار ویرایش شده November 28 توسط BaChePaiyN اسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب آروم گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4ساعت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقتشو نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوسش دارم و میخوام تجربش کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول alchemist ☠ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ساسان • اسم واقعی: 18 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور بامرام مشتی و گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): دوستانم در این فکشن هستن و علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCF ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق هستم و کاری به کسی هم ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به شخصاً اگر مدرسه ها تعطیل باشه از 7صبح بازی میکنم تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی زیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):همین جوری که پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:فکر کنم خوب باشه برای من • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RobertSoN ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و تلاش میکنم براش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 DEMON لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی اکیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان با مرام وفادار علاقه مند به فکشن ها • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ تا ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۴ تا ۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اپدیت جدید درامد مالی گرفتن رنک های بالا و باز هم درامد مالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم از پس خودم بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ بار نقل قول They Can Never Break Us Down because We're GoldeN Wolf KinG For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Woodi ارسال شده در November 28 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق صبور گانر با انگیزه خوش رفتار با مرام خاکی دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ الی ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون تجربه داشتم خیلی حال میده میری وانتد کیل میکنی و لیدرش عالی عه و در کل فکشن خوبی عه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم هم تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۹ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در پنجشنبه در 23:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:20 @ROKYدرخواست شما با تایم 88 ثبت شد.(Roky). @EpiRuSدرخواست شما با تایم 20 قبول شد.(IDaniel). @AmirBerLyNدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @amirhosseinhabibiدرخواست شما با تایم 122 قبول شد.(Morfy). @Pooriyaدرخواست شما با تایم 91 ثبت شد.(Yeager). @herrorدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @imyaslnدرخواست شما با تایم 30 ثبت شد.(Yas1n). @SuTuNدرخواست شما رد شد.(تایم ناکافی). @AmirPaKaRدرخواست شما با تایم 21 ثبت شد.(AmirPakar). @Strictدرخواست شما با تایم 85 ثبت شد.(Stern). @IGNORدرخواست شما با تایم 85 ثبت شد.(IGNOR). @TheParsaدرخواست شما با تایم 45 ثبت شد.(TheParsa). @Peakدرخواست شما با تایم 113 ثبت شد.(PeaK), @Ali0درخواست شما با تایم 83 ثبت شد.(Grimlock). @Failدرخواست شما با تایم 20 ثبت شد.(Zarathos). @Meshkiدرخواست شما با تایم 39 ثبت شد.(ShahaaB). @Automatدرخواست شما رد شد.(تایم ناکافی). @BaChePaiyNدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @CoLoNeLدرخواست شما رد شد.(اشتباه پر کردن فرم). @Buffدرخواست شما رد شد.(اشتباه پر کردن فرم). @SCFدرخواست شما رد شد.(اشتباه پر کردن فرم). @Ruziدرخواست شما رد شد.(حضور در اقلیت). @KnoTدرخواست شما با تایم 20 ثبت شد.(Knot). @Woodiدرخواست شما رد شد.(تایم ناکافی). 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.