G0DTireX ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .... • توضیحات: تو عکس مشخصه | اکانت رفیقم بودو من براش /sleep گذاشته بودم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در May 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2018 در چت کلن همینطور که در قوانین نوشته مشکلی نداره و ایشون خودش گفته اکانت براش نیست پس بهش ربطی نداره Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirrezaGh ارسال شده در May 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2018 در 8 ساعت قبل، AmirBlack گفته است: در چت کلن همینطور که در قوانین نوشته مشکلی نداره و ایشون خودش گفته اکانت براش نیست پس بهش ربطی نداره دوست عزیز ننوشته که اکانت براش مهم نیست ، اگر دقت کنید ، به من فحش داده اما من با اکانت رفیقم انلاین بودم ، و به اکانت اصلیم یعنی MorphinG_Jar1 فحش داده و من دیدمش اگر در پست قبل نگاه کنید میبینید که نوشتم اورگانیزر هستم و اکانت رفیقم هست اما با هم شروع به فحاشی کرد ، و این موضوع فحاشی برای من بی معنی بوده و امید وارم که با میوت یا ... مجازات بشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeZhMaN ارسال شده در May 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2018 با سلام با توجه به این بخش از قوانین عمومی: با توهینهای انجام پذیرفته در چتهای کلنها صاحبان کلنها برخورد خواهند نمود، به جز مواقعی که توهین توسط خود صاحب کلن صورت پذیرفته باشد. شکایت رد شد. +بسته شد. ɧՐȝԺԺȝՐ$- ƊAƜƝ OƑ ƬHƐ SHRƐƊ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده