Peak ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 سلام خدمت تمامی کارکنان آرساکیا گیم. فکشن خبرنگار بنظرم نیاز به چند تا وسیله نقلیه و اسکین های مختلف دارد که واقعا اگه اضافه شوند فکش برای کارکنان جذاب تر میشوند من این پیشنهاد رو دارم درباره فکشن خبرنگار. امیدوارم با این پیشنهاد من موافقت شوند. روز خوش. ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود خیلی از فکشن ها همین مشکل رو دارند. ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 خیلی از فکشن ها وسایل نقیله و اسکین لازم و جذاب رو ندارند 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 9 ساعت قبل، ShayanLS گفته است: سلام خدمت تمامی کارکنان آرساکیا گیم. فکشن خبرنگار بنظرم نیاز به چند تا وسیله نقلیه و اسکین های مختلف دارد که واقعا اگه اضافه شوند فکش برای کارکنان جذاب تر میشوند من این پیشنهاد رو دارم درباره فکشن خبرنگار. امیدوارم با این پیشنهاد من موافقت شوند. روز خوش. سلام و درود نظر بنده (-) هستش. وسایل نقلیه این فکشن برای انجام کارشونه و منطقی هم هست. دلیلی نداره یه خبرنگار از توی یه بنز اخبار پخش کنه. از نظر اسکین هم اسکین بهتری برای این فکشن وجود نداره یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KayKo ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 اگر قرار بر این بود خیلی وقت پیشا یه فکری در باره تاکسی میکردن نظر بنده هم (-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده