Kennedy ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: نقل قول اخلاق خارج از زندگی ممکن است به عنوان سوء استفاده از دستورات در هنگام وقوع اتفاقات و یا ایجاد اختلال در روند طبیعی بازی و غیرعادی کردن آن محسوب شود. - خارج شدن از بازی و یا خودکشی برای فرار از مجازات (برای مثال، حین فرار از پلیس) - سطوح 6-9: 30 دقیقه Ajail. • مدارک (فیلم یا عکس): خدمت ادمین های محترم @Spartan و @Terible ارسال شد. Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hilfiger ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شواهدی در این موضوع ندارم. اما مدرک ها کامل هستند. • توضیحات: من در خیابان درحال عبور بودم که ناگهان FaTeH به من شلیک کرد و ماشین من آتش گرفت و انفجاری رخ داد. در واقع بدون هیچ دلیلی به من شلیک کرد و حتی به پلیس هم شلیک کرد در حالی که ۴ وانتد داشت . • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 1 توسط ahmadi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 درود خدمت شما شاکی محترم @POLICE شکایت شما پذیرفته شد. بازیکن خاطی 30 دقیقه زندانی شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده