TheTrust ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 با سلام و وقت بخیر همینطوری تو فکر بودم گفتم هر عضوی واسه کلن بیارم و بگم واسشون و ۲ ساعت توضیح بدم یه کاره حوصله سر ور میشه و میتونم اون حرف کپی کنم اما... چی میشه اگه یک نوع /ad یا مثل /news بود واسه کلن جوری باشه مثل کیک و وارن و ست رنک و اینا بشه ستش کنی و واسه همه نباشه یا فقط دست لیدر باشه و میتونیم ساعت بین مثلا هر ۱ ساعت یکبار این اطلاعیه پخش بشه مثل ربات خودکار - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 موافقم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 جالب بود موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 عالی بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 یه کلنی داره صداشم در نمیاریم 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در February 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 9 دقیقه قبل، BlackArch گفته است: یه کلنی داره صداشم در نمیاریم ازتون نظر در مورد کلن خودم نپرسیدم . - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 موافقم هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 + اضافه میکنم: 1- حداقل کلنی که لولش لااقل 4 باشه که از این امکانات استفاده کنه. 2- برای هر یک از تبلیغاتش حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ دونه گلد بگیره. 3- در منوی /Clan بیاد و فقط برای لیدر کلن دسترسیش باز باشه. ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در March 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 10 دقیقه قبل، Ara گفته است: + اضافه میکنم: 1- حداقل کلنی که لولش لااقل 4 باشه که از این امکانات استفاده کنه. 2- برای هر یک از تبلیغاتش حداقل ۵۰ تا ۱۰۰ دونه گلد بگیره. 3- در منوی /Clan بیاد و فقط برای لیدر کلن دسترسیش باز باشه. نه دیگه این قرارمون نبود . با ۱ موافقم و ۳ ولی ۲ که پولی باشه نه اگه Cash کم شه اوکیه ولی گلد نمی صرفه کسی هم استفاده نمیکنه - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 1 دقیقه قبل، TheTrust گفته است: نه دیگه این قرارمون نبود . با ۱ موافقم و ۳ ولی ۲ که پولی باشه نه اگه Cash کم شه اوکیه ولی گلد نمی صرفه کسی هم استفاده نمیکنه قابلیت نمیشه که هرکی از راه استفاده کنه بعد ۴ نفر که زحمت کشیدن با اونا مقایسه شن. در مورد پولشم شما سیستمی میخوای مثله Goverment لیدر های فکشن ویژه و باید یک چیزی بدی که استفاده نه که مفته بهت بدن. ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 خوبه Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده