FPS ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام من داشتم میرفتم پینت بال ایشون منو نزدیک ۱۳ بار کشتن من ریپورت دادم گفتن شکایت کنید من گفتم بیچاره هست دیز کم نشه رفتم بهش گفتم چرا نیزنی از cmd که برا تو تصویر هست سو استفاده کرد و گیم رو از دست من دراورد و کارهای که تو تصویر هست انجام داد گفتم ادمین پولی هستی واسه این شاخ میشی اومدم اینور گفت تو زیر خط فقری اینم نداری گفتم سعی میکنم ادمین پولی نباشم و سعی کنم برم بالا دید حرفی نداره ۶روز بن کرد • مدارک (فیلم یا عکس): 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAlwayS ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 (ویرایش شده) درود CMD ادمینی اشتباه شد و همون موقع Slap شدید 2- توهین کردید و بی دلیل بن نشدید مدارک لازم برای @Kamyab در صورته تایید ارسال خواهد شد. بدرود ویرایش شده February 27 توسط AmirAlwayS اون همه خیال,دود شد تو سیگار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 27 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 با سلام و احترام خدمتِ شاکی عزیز @ErnesT اوقات به کام: شکایتِ شما در حالِ بررسی می باشد، لطفاً صبور باشید. هاسترِ مربوطه @AmirAlwayS، حداکثر 24 ساعت فرصتِ اِرسالِ مدارک را دارا می باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 27 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 با سلام و احترام خدمتِ شاکی عزیز @ErnesT اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده... توضیحِ جدا 1: شما به اَدمینِ مربوطه توهین هایی کردید که شدتِ بالا می باشد و همچنین اَز خانواده ی ایشان هم اسمی برده اید و محرومیتِ شما صحیح می باشد. توضیحِ جدا 2: و همچنین هاسترِ مربوطه به دلیلِ استفاده اَز دستوراتِ ممنوعه (+18) مجازات خواهد شد. +اَز روز های هاسترِ مربوطه طبقِ بخشِ (توضیح جدا 2) کاسته خواهد شد. شکایتِ شما رد / تایید شد. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده