TriGGeR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 با نامه ایزدمنان سلام، یک پیشنهاد دارم وقتی Q/ میزنیم یک گزینه بیاد که بگه ?Are You Sure، بعضی وقت ها که در حاله کاری با گوشیه خود هستیم میخواهیم گوشیه خود را با P/ در بیاوریم به جای q p میزنیم ( اکانش کمه ولی شاید پیش بیاد) مثال در حاله راب بانک هستید و هکرید دستو پاتونو گم میکنیدو به جای q p میزنیم و...... تمام MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 با سلام و درود. مخالفم نیازی به همچین چیزی نیست و اضافه کاری هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 9 ساعت قبل، BeuTeX گفته است: با نامه ایزدمنان سلام، یک پیشنهاد دارم وقتی Q/ میزنیم یک گزینه بیاد که بگه ?Are You Sure، بعضی وقت ها که در حاله کاری با گوشیه خود هستیم میخواهیم گوشیه خود را با P/ در بیاوریم به جای q p میزنیم ( اکانش کمه ولی شاید پیش بیاد) مثال در حاله راب بانک هستید و هکرید دستو پاتونو گم میکنیدو به جای q p میزنیم و...... تمام با پشنهادت موافقم چون برای خودم چند بار پیش اومده وقتی با اندروید بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 ۱ ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: با پشنهادت موافقم چون برای خودم چند بار پیش اومده وقتی با اندروید بودم حتی ممکنه با کامپیوتر هم همچین چیزی پیش بیاد MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 با سلام و درود سید q و p کلی با هم فاصله دارن، به نظرم نیازی نیست اعمال بشه و اضافه کاریه. نظر بنده - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 درود دوست عزیز. P و Q بقول @Diggerخیلی باهم فاصله داره چه تو Pc یا موبایل و امکان اشتباه کم هست و اینکه وقتی این گزینه بیاد وقتی کار داشته باشی و بخوای بری بیرون از بازی فقط وقتت رو میگیره . Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در February 27 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 - Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TriGGeR ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 شاید بخای منصرف بشی و کارت واجبه، بعد Q میزنی و اندوه میخوری MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود موافقم (+) ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. * این مورد در AG:SAMP پیش بینی شده است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده