CalaCe ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: سلام و درود آقا ما قرار بود از این دوست ظاهرا عزیز به علت کم بود سن 100k متریال بخرم که اولش قیمت 40 کی توافق کردیم بعد ایشون اومد 45کی سل داد منم گفتم 40 بده که ایشون به جای 100ک متریال به من 10ک متریال رو فروختند و منم نگاه نکردم و اکسپت کردم و طبق صحبتی که در کال و پیام رسان داشتم ایشون خودشون اعتراف کرده ولی نمیدونم چرا پس نمیده لطفا پیگیری شه. • مدارک (فیلم یا عکس): مخفی کننده فیلم چت های بازی به صورت منظم و پیوسته ( کلیک ) ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 با سلام خدمت شما شاکی محترم. از آنجایی که خود فرد خاطی قبول دارند که اشتباه کردن، ما 90k متریال شمارا از ایشون میگیریم. لطفا برای این امر با بنده داخل بازی در ارتباط باشید. پ.ن: با دستورِ Admins/ از حظور بنده داخل بازی مطمئن شوید و سپس Report/ دهید. شکایت شما تایید شد. +بسته شد. 1 شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده