Lich ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 درود، من یک پیشنهادی دارم اونم اینه که جای این همه Radio (کانال های /Carradio و /Music) هایی که کسی ازشون استفاده ای نمیکنه بیاین یه قسمت بزارین خودمون پلی لیست خودمونو درست کنیم من زمانی که میخوام اهنگ گوش بدم باید برم Chrome باز کنم هی برم داخلش بیام بیرون با FPS پایینو لگ اهنگ گوش بدم یه جوری باشه خودمون پلی لیست درست کنیم به جای Radio های حال حاضر بتونیم مثل الان براش یک Title انتخاب کنیم و لینکمون رو وارد کنیم یا حتی در صورت امکان قابلیت پوشه بندی هم داشته باشه که اهنگ هارو دسته بندی و مدیریت کنیم ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود. موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود. کاملا با پیشنهاد شما موافقم (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 با سلام و درود نظرم + هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 پیشنهاد خوبی بود نظرم+ هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 درود (+) Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 با سلام نظر بنده (-) هستش جایگزین این پیشنهاد اینه که شما آهنگا رو به طور دائم آپلود و یک فایل نوت پد از لینکا تهیه کنین چون این کار قطعا از تغییر اسکریپت بهتره. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده