AmirMamad ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 (ویرایش شده) دورد. پیشنهادی در رابطه با قبول کردن پست های اقلیت ها داشتم. پیشنهادم اینه که لیدر هنگام قبول/ رد کردن پست ها ی عضویت اقلیت اگر کسی دارای تنبیه اقلیت (FP) بود یک مدت زمان خاص یا تا رسیدن به نوبت تست آن فرد فرصت داده بشه که بتونه FP هاشو پاک کنه بعضی مواقع بازیکنان با گلد FP های خودشون رو پاک میکنن و به تست میرسن. خودم داخل پست PD و FBI بخاطر 1 FP پستم رد شد اگر این قانون اضافه بشه میتونه کمی کمک کنه به بعضی افراد. مخفی کننده @iNViSiBIe @Pokers @Guardian @SuperMaN @SFC @TheExpert @Markeloff @Mohny @Ali @Olden @MaSiH @Javad @Slap @AbneR @Spoke @DoNaLd @TheMasTeR ویرایش شده February 19 توسط AmirMamad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 34 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: دورد. پیشنهادی در رابطه با قبول کردن پست های اقلیت ها داشتم. پیشنهادم اینه که لیدر هنگام قبول/ رد کردن پست ها ی عضویت اقلیت اگر کسی دارای تنبیه اقلیت (FP) بود یک مدت زمان خاص یا تا رسیدن به نوبت تست آن فرد فرصت داده بشه که بتونه FP هاشو پاک کنه بعضی مواقع بازیکنان با گلد FP های خودشون رو پاک میکنن و به تست میرسن. خودم داخل پست PD و FBI بخاطر 1 FP پستم رد شد اگر این قانون اضافه بشه میتونه کمی کمک کنه به بعضی افراد. نمایش محتوا مخفی @iNViSiBIe @Pokers @Guardian @SuperMaN @SFC @TheExpert @Markeloff @Mohny @Ali @Olden @MaSiH @Javad @Slap @AbneR @Spoke @DoNaLd @TheMasTeR پیشنهاد خوب و جالبیه نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 موافقم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraTE ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 ++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 با سلام بنده مخالفم شاید کسی ۵ FP داشته باشه اما تا روز تست انلاین نشده لیدر مربوطه باید ایشون رو رد کنن چون FP دارن پس در کل (-) نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 1 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: دورد. پیشنهادی در رابطه با قبول کردن پست های اقلیت ها داشتم. پیشنهادم اینه که لیدر هنگام قبول/ رد کردن پست ها ی عضویت اقلیت اگر کسی دارای تنبیه اقلیت (FP) بود یک مدت زمان خاص یا تا رسیدن به نوبت تست آن فرد فرصت داده بشه که بتونه FP هاشو پاک کنه بعضی مواقع بازیکنان با گلد FP های خودشون رو پاک میکنن و به تست میرسن. خودم داخل پست PD و FBI بخاطر 1 FP پستم رد شد اگر این قانون اضافه بشه میتونه کمی کمک کنه به بعضی افراد. مطالب پنهان @iNViSiBIe @Pokers @Guardian @SuperMaN @SFC @TheExpert @Markeloff @Mohny @Ali @Olden @MaSiH @Javad @Slap @AbneR @Spoke @DoNaLd @TheMasTeR موافقم اما نباید زمانش طولانی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 6 دقیقه قبل، HaMiDGamer گفته است: با سلام بنده مخالفم شاید کسی ۵ FP داشته باشه اما تا روز تست انلاین نشده لیدر مربوطه باید ایشون رو رد کنن چون FP دارن پس در کل (-) درود. بنده گفتم به اونها تا روزه تست فرصت بدن اگر آنلاین نشد یا به هر دلیلی FP هاشو پاک نکرد رد بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 1 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: درود. بنده گفتم به اونها تا روزه تست فرصت بدن اگر آنلاین نشد یا به هر دلیلی FP هاشو پاک نکرد رد بشه. اگر که چنین باشه بله موافقم + نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 با سلام مخالفم ما لیدر ها تو حالت عادی داریم از همه چیز مدرک میگیریم و خیلی ازار دهندس فکر میکنم همینطوری که هست خوبه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 درود. در صورتی که هنگام قبول کردن پست ها توسط لیدر، FP شخص کم تر از 5 باشه و بهش مهلت برای پاک کردن FP داده بشه و بتونه اون رو تا قبل از اینکه نوبتش بشه پاک کنه، با پیشنهاد شما موافقم. (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 هستم زیاد عزیزم نقل قول Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 6 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: دورد. پیشنهادی در رابطه با قبول کردن پست های اقلیت ها داشتم. پیشنهادم اینه که لیدر هنگام قبول/ رد کردن پست ها ی عضویت اقلیت اگر کسی دارای تنبیه اقلیت (FP) بود یک مدت زمان خاص یا تا رسیدن به نوبت تست آن فرد فرصت داده بشه که بتونه FP هاشو پاک کنه بعضی مواقع بازیکنان با گلد FP های خودشون رو پاک میکنن و به تست میرسن. خودم داخل پست PD و FBI بخاطر 1 FP پستم رد شد اگر این قانون اضافه بشه میتونه کمی کمک کنه به بعضی افراد. نمایش محتوا مخفی @iNViSiBIe @Pokers @Guardian @SuperMaN @SFC @TheExpert @Markeloff @Mohny @Ali @Olden @MaSiH @Javad @Slap @AbneR @Spoke @DoNaLd @TheMasTeR موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، Olden گفته است: درود. در صورتی که هنگام قبول کردن پست ها توسط لیدر، FP شخص کم تر از 5 باشه و بهش مهلت برای پاک کردن FP داده بشه و بتونه اون رو تا قبل از اینکه نوبتش بشه پاک کنه، با پیشنهاد شما موافقم. (+) درود. تو همین فکر بودم که FP مشخصی داشته باشه اما نه اینقدر کم. پاک کردن 5 FP کار سختی نیست اما من این نظرم واسه اون افرادی هست که شاید این امکان رو داشته باشند با گلد تا مثلا 50FP پاک کنند . اگر بخوایم FP مشخصی تایین کنیم به نظرم زیره 20 الی 30( بستگی به نظر مدیریت داره) باشه خیلی بهتره اگر مثلا FP مشخصی نداشته باشه که خیلی بهتره اما فکر کنم برای لیدر ها مشکل ایجاد کنه دیگه اینو باید شما بگید. با تشکر زیاد بابت اینکه وقت گذاشتید و مطالعه کردید منتظر جوابتون هستم. ویرایش شده February 19 توسط AmirMamad نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 7 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: دورد. پیشنهادی در رابطه با قبول کردن پست های اقلیت ها داشتم. پیشنهادم اینه که لیدر هنگام قبول/ رد کردن پست ها ی عضویت اقلیت اگر کسی دارای تنبیه اقلیت (FP) بود یک مدت زمان خاص یا تا رسیدن به نوبت تست آن فرد فرصت داده بشه که بتونه FP هاشو پاک کنه بعضی مواقع بازیکنان با گلد FP های خودشون رو پاک میکنن و به تست میرسن. خودم داخل پست PD و FBI بخاطر 1 FP پستم رد شد اگر این قانون اضافه بشه میتونه کمی کمک کنه به بعضی افراد. نمایش محتوا مخفی @iNViSiBIe @Pokers @Guardian @SuperMaN @SFC @TheExpert @Markeloff @Mohny @Ali @Olden @MaSiH @Javad @Slap @AbneR @Spoke @DoNaLd @TheMasTeR موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 سلام و درود نظر بنده (-) هستش. اسمش روشه PUNISH وقتی شما اینو داری یعنی تنبیه شدی و نمیشه به اقلیت دیگه ای بری و از اونجا که ادیت کردن پست بعد مدتی ممکن نیست باعث شلوغی فروم و دردسر بیخودی برای لیدر میشه که پست جدید بزنه یا مدام چک کنه که طرف FP پاک کرده یا نه. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 9 ساعت قبل، OmidGH گفته است: سلام و درود نظر بنده (-) هستش. اسمش روشه PUNISH وقتی شما اینو داری یعنی تنبیه شدی و نمیشه به اقلیت دیگه ای بری و از اونجا که ادیت کردن پست بعد مدتی ممکن نیست باعث شلوغی فروم و دردسر بیخودی برای لیدر میشه که پست جدید بزنه یا مدام چک کنه که طرف FP پاک کرده یا نه. درود. ممنون بابت نظر ارزشمندت. طی یک پیشنهاد ممکن است در آینده لیدر ها بهشون قابلیتی بدن که بتونن تاپیک مخصوص خودشون رو قفل یا باز کنند تا تاپیک نظم داشته باشه. البته منظور من این نبود که لیدر های عزیز مدام اونو چک کنند خلاصه پیشنهاد من این بود تا موقع تست اون فرد بهش فرصت بدن تا FP های خودشو پاک کنه و نیاز نیست که اصلاحیه جدیدی بزنند و میتونند در تاپیک گزارش تست اعلام کنند که فلان شخص FP هاشو پاک کرده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 1 ساعت قبل، AmirMamad گفته است: درود. ممنون بابت نظر ارزشمندت. طی یک پیشنهاد ممکن است در آینده لیدر ها بهشون قابلیتی بدن که بتونن تاپیک مخصوص خودشون رو قفل یا باز کنند تا تاپیک نظم داشته باشه. البته منظور من این نبود که لیدر های عزیز مدام اونو چک کنند خلاصه پیشنهاد من این بود تا موقع تست اون فرد بهش فرصت بدن تا FP های خودشو پاک کنه و نیاز نیست که اصلاحیه جدیدی بزنند و میتونند در تاپیک گزارش تست اعلام کنند که فلان شخص FP هاشو پاک کرده. زمانی که با یه قانون ساده میشه از ارسال موارد غیر ضروری جلوگیری کرد نیازی به این موارد نیست. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود کاملا موافقم (+) نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.