Sweet ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم موضوع شکایت بنده در رابطه با ایجاد مزاحمت و سو استفاده از دستورات ادمینی هاستر View می باشد ایشان ضمن ایجاد مزاحمت اکانت بنده رو بدون دلیل ۳ روز از سرور محروم کرده اند و جدا از بهم ریختن سابقه بن بنده باعث عقب موندن من از فعالیت های روز مره در سرور شده اند لطفا بررسی کنید و در صورت ممکن تاریخچه بن پاک شود • مدارک (فیلم یا عکس): https://biaupload.com/do.php?imgf=org-0c7db4662fc31.png 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 16 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 با سلام و احترام خدمتِ شاکی عزیز @Sweet اوقات به کام: شکایتِ شما در حالِ بررسی می باشد، لطفاً صبور باشید. هاسترِ مربوطه @View؛ حداکثر 24 ساعت فرصتِ ارسالِ مدارک را دارا می باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در February 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 دوست عزیز از سه روز دو روز داره میگذره و همچنان اکانت بنده محرومه, میخوام بدونم فردا که اکانت من آنبن شه, مجازات شدن هاستر به چه درد من میخوره!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 17 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 با سلام و احترام خدمتِ شاکی عزیز @Sweet اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده... لحنِ شما در سطحِ شدتِ پایین بوده اَست و اَدمینِ مربوطه به اشتباه شما را 3 روز محروم کرده اَست. +هاسترِ مربوطه اَز قبل، اَز مقامِ خود عزل شده اَست. +شما اَز سرور رفعِ محرومیت شدید. شکایتِ شما تایید شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده