FPS ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام حاجی این امیرحسینی که ادمین کردید وقتی دید ما داریم وال میگیریم دید نمیتونه ما رو بکشه و وال رو بگیره اچ پی رو ۹۹۹۹۹۹ کرد تا ما نتونیم ایشونو تو وال بکشیم بعد من گفتم چرا اچ پی زیاد کردی مگه تبعیض قائل بشی باید دیدی نمیتونی بزنه کاری از دستش برنیومد و بن کرد من ۴ نفر هم شاهد دارم که با خودم بودن و سوار یه ماشین بودیم @ExTerMe @BraTE • مدارک (فیلم یا عکس): 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 درود مدارک جهت دفاعیه به مدیریت ارسال شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 16 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 (ویرایش شده) درود خدمت شما بازیکن گرامی پس از بررسی کامل نتایج زیر حاصل شد: شما پس از تمسخر فراوان، از توهین شدت بالا علیه ایشان استفاده کردید. توهین شما بسیار بسیار بسیار واضح بوده و انتظار نمیرفت که با وجود آن شکایت کنید. شکایت شما رد شد. **لطفاً و خواهشاً از شکایت بیهوده و بی دلیل پرهیز کنید و به سادگی سخن هرکسی را نپذیرید** ویرایش شده February 16 توسط Kamyab 2 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده