AMIRJAPAN ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بر تمامی آرساکیاگیم من دیشب ساعت 3:30 شب توی بازی بود و 3:35 دقیقه Sleep زدم و صبح پا شدم دیدم 10 از اکانتامو بن کامل داده بدون هیچ دلیلی توی بن کردن زده خرید و فروش با پول ریال من الان مدرک میخوام که ببینم آیا من با پول واقعی مامعله کردم فقط من مدرک میخوام که برام سابت کنه یاحق • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 درود مدارک جهت دفاعیه به مدیریت ارسال شد. 2 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 16 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 درود خدمت شما بازیکن گرامی پس از بررسی کامل نتایج زیر حاصل شد: ایمیل/شماره شما با فرد خاطی که خرید و فروش کرده یکسان بوده است. و ما افراد را از طریق ایمیل/شماره شناسایی میکنیم. همچنین قادر به اشتراک گذاری مدارک خرید و فروش و افشای فرد گزارش دهنده نیستیم. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. در صورتی که فکر میکنید مدرک محکمی دارید که ربطی به شخص خاطی نداشتید، آن را با @Empty در میان بگذارید. در غیر این صورت میتوانید از این لینک اقدام به رفع محرومیت حساب خود کنید. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده