arshiyaCT ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 سلام و خسته نباشید به تمامی پلیر های ارساکیا خواستم بگم که اگر میشد پنوماتیک که روی ماشین میشه انداخت رو گلدی کرد چون تو این وضع بازی که مشخصه همه بازیکنان تازه وارد همه پی به پنوماتیک اول میبرند خواستم بگم پنوماتیک رو گلدی کنید و یک چیز دیگه ورود خروج هر شهر رو اجرا کنید مثلاً از الوی بخوابیم بریم ال اس باید گذرنامه خروج داشته باشیم این بهترین راه برای جذب پلیر ها از سمپ های دیگه به سمپ ماست و این باعث خوشحالی بعضی پلیر ها میباشد و دیگر برای خروج غیر قانونی ار منطقه ای به منطقه دیگر مورد بررسی قرار گرفته شود و خودرو ها سعی کنیم خودرو هارو بتونیم روش چراغ و بوق بندازیم که این بهترین شکله تمام پیشنهاد های من اینا بود ببخشید اگه زیاد روی پیشنهاد هام کار نکردم احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 با سلام به دوست عزیز. پنوماتیک یک قابلیت ساده تو بازی هست و دلیلی برای گلدی کردنش نیست. برای مورد دوم اینجا یک سرور RPG هست دوست من نه سرور RP. و مورد آخر با اینکه جزئی هستش در کل خوبه اما جزو اولویت فکر نکنم قرار بگیره. خسته نباشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 (-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده