RedDragon ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 (ویرایش شده) پیشنهاد:از نظر من اعضای دپارتمنت مهم ترین وظیفه رو در سرور دارن و باید دستیگری مجرمان سریع انجام بشه اما در بعضی مواقع ماشین پلیس حالا به دلایلی منفجر میشه اما سخت میشه که دوباره ماشین از HQ برداشت و دوباره اومد پس نظر من اینه که اعضای دپارمنت بتونن از ماشین های فکشن های دیگه استفاده کنن اما /Cuff نه بلکه تا با بستن دست مجرم اون رو به پارکینگ بیارن و با ماشین فکشن ارست کنن. با تشکر _HaMiD_ ویرایش شده February 10 توسط HaMiDGamer :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 نظرم منفیه یه ماشین شخصی یا مجانی برمیداریم طرف میگیم G بزنه، میبریم تا مکان Arrest میگیم /Handsup و تموم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ در 09:04، HaMiDGamer گفته است: پیشنهاد:از نظر من اعضای دپارتمنت مهم ترین وظیفه رو در سرور دارن و باید دستیگری مجرمان سریع انجام بشه اما در بعضی مواقع ماشین پلیس حالا به دلایلی منفجر میشه اما سخت میشه که دوباره ماشین از HQ برداشت و دوباره اومد پس نظر من اینه که اعضای دپارمنت بتونن از ماشین های فکشن های دیگه استفاده کنن اما /Cuff نه بلکه تا با بستن دست مجرم اون رو به پارکینگ بیارن و با ماشین فکشن ارست کنن. با تشکر _HaMiD_ - شما ماشین ترکید از ماشین پیاده نشو برو یه ماشین دیگه بردار چرا این همه زحمت میدی برادر من Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ در 09:04، HaMiDGamer گفته است: پیشنهاد:از نظر من اعضای دپارتمنت مهم ترین وظیفه رو در سرور دارن و باید دستیگری مجرمان سریع انجام بشه اما در بعضی مواقع ماشین پلیس حالا به دلایلی منفجر میشه اما سخت میشه که دوباره ماشین از HQ برداشت و دوباره اومد پس نظر من اینه که اعضای دپارمنت بتونن از ماشین های فکشن های دیگه استفاده کنن اما /Cuff نه بلکه تا با بستن دست مجرم اون رو به پارکینگ بیارن و با ماشین فکشن ارست کنن. با تشکر _HaMiD_ از لحاظه منطق با پیشنهاده شما مخالفم (+). شما فرض کنید پلیس هستید و از ماشینه آتش نشانی برای دستگیریه مجرم استفاده می کنید،منطقیه؟! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده