Nigger ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 درود. یک نظری داشتم که شاید بیشتر پلیر ها باهاش موافق باشن. نظر من اینه که وقتی یک نفر بهت زنگ میزنه و اسکین فرد روی تلفن میاد همراه با toys هایی که ست کرده نشون داده بشه. این میتونه هم موقع تماس و هم در ucp که اسکینتو میبینی اعمال بشه. بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoName ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 + 5 دقیقه قبل، Digger گفته است: درود. یک نظری داشتم که شاید بیشتر پلیر ها باهاش موافق باشن. نظر من اینه که وقتی یک نفر بهت زنگ میزنه و اسکین فرد روی تلفن میاد همراه با toys هایی که ست کرده نشون داده بشه. این میتونه هم موقع تماس و هم در ucp که اسکینتو میبینی اعمال بشه. بدرود. + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 (ویرایش شده) درود. @Digger پیشنهادت کمی جالبه و میتونه یکم جذاب باشه اما فکر نکنم اعمالش زیاد آسون باشه. درکل (+) ویرایش شده February 8 توسط AmirMamad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 سلام بنظر من قشنگ نمیشه. دلیل: بعضی ها از Toys های بازی سو استفاده می کنند و ازش چیز های نامناسب استفاده می کنند. نظر بنده - است. بنده بیشتر موافق با این هستم که تعداد Toys ها رو به ۱۰ تا یا ۹ برسونند 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 35 دقیقه قبل، Digger گفته است: درود. یک نظری داشتم که شاید بیشتر پلیر ها باهاش موافق باشن. نظر من اینه که وقتی یک نفر بهت زنگ میزنه و اسکین فرد روی تلفن میاد همراه با toys هایی که ست کرده نشون داده بشه. این میتونه هم موقع تماس و هم در ucp که اسکینتو میبینی اعمال بشه. بدرود. + 1 دقیقه قبل، ArmouR گفته است: سلام بنظر من قشنگ نمیشه. دلیل: بعضی ها از Toys های بازی سو استفاده می کنند و ازش چیز های نامناسب استفاده می کنند. نظر بنده - است. بنده بیشتر موافق با این هستم که تعداد Toys ها رو به ۱۰ تا یا ۹ برسونند درود اون toys که شما میگین بعضی موقه ها اعمال میکنن و فقط برای خنده از این toys ها استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 2 دقیقه قبل، JavadLMD گفته است: + درود اون toys که شما میگین بعضی موقه ها اعمال میکنن و فقط برای خنده از این toys ها استفاده میشه برای خنده میتونه چیز های نامناسبی باشه عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 ۱ ساعت قبل، Digger گفته است: درود. یک نظری داشتم که شاید بیشتر پلیر ها باهاش موافق باشن. نظر من اینه که وقتی یک نفر بهت زنگ میزنه و اسکین فرد روی تلفن میاد همراه با toys هایی که ست کرده نشون داده بشه. این میتونه هم موقع تماس و هم در ucp که اسکینتو میبینی اعمال بشه. بدرود. (-) 44 دقیقه قبل، JavadLMD گفته است: + درود اون toys که شما میگین بعضی موقه ها اعمال میکنن و فقط برای خنده از این toys ها استفاده میشه همین خنده خنده کم کم میشه چیز های بد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در February 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 ۱ ساعت قبل، ArmouR گفته است: سلام بنظر من قشنگ نمیشه. دلیل: بعضی ها از Toys های بازی سو استفاده می کنند و ازش چیز های نامناسب استفاده می کنند. نظر بنده - است. بنده بیشتر موافق با این هستم که تعداد Toys ها رو به ۱۰ تا یا ۹ برسونند درود. بله از این نظر بعضی از افراد بی جنبه هستند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 17 ساعت قبل، ArmouR گفته است: برای خنده میتونه چیز های نامناسبی باشه عزیزم میدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TrapMoney ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 22 ساعت قبل، Digger گفته است: درود. یک نظری داشتم که شاید بیشتر پلیر ها باهاش موافق باشن. نظر من اینه که وقتی یک نفر بهت زنگ میزنه و اسکین فرد روی تلفن میاد همراه با toys هایی که ست کرده نشون داده بشه. این میتونه هم موقع تماس و هم در ucp که اسکینتو میبینی اعمال بشه. بدرود. نظرم مثبته فکر کنم تو WUCP اضافه بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 عجب چند روز پیش داشتم بهش فکر میکردم 1 The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده