None ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 با عرض سلام و درود همونطور که هممون میدونیم, اقلیت های تاکسی, خبرنگار, معلم و ... دارای حداقل دو مقر یا همون HQ هستند. چرا Medic با اینکه هم بیمارستان و هم HQ خودش رو در LV داره, بیمارستان جزء محل های Spawn اش نباشه؟ به نظرم بیمارستان اصلی شهر LS هم یکی از محل های مدیک ها باشه تا هم بتونن بهتر به سرویس ها رسیدگی کنن و هم دسترسی راحت تری به شهر LS داشته باشن. لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در رابطه با این موضوع, مطرح کنید. با تشکر 2 !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 کار خوبیه 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 اول همه سلام و درود. به نکته خوبی اشاره کردی. ولی وقتی خود پلیر میتونه بره از LS ماشین برداره چه کاری هست که یه HQ دیگه بزنیم. و این هم هست که در LS دو عدد بیمارستان هست یکی از قبل بوده و اون یکی هم فک کنم اضافه کردن. به نظر من چون در این سه فکشن که اشاره کردی HQ زدن که به وسیله های فکشن دسترسي داشته باشن. این هم در نظر داشته باشیم که اگه واسه این فکشن ها در LS یک HQ نمیزدند اونا باید میرفتن از LV ماشین بر میداشتن و به LS می آمدن. و این هم کار بقیه رو سخت میکرد و دیگر کسی سمت اون فکشن ها نمیرفت. اگه واسه Medic یک HQ دیگه نمیزنن واسه اینه که در LS ماشین فکشن در دو جای مختلف شهر قرار داده شده.و لازم به یک HQ دیگر نیست. ولی اگه هم بزنند کار بقیه سریع تر میشه و زود تر به ماشین اقلیت دسترسي پیدا میشه کرد. نظر من (+) هست در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 پیشنهاد جالبیه Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 1 ساعت قبل، illusion گفته است: با عرض سلام و درود همونطور که هممون میدونیم, اقلیت های تاکسی, خبرنگار, معلم و ... دارای حداقل دو مقر یا همون HQ هستند. چرا Medic با اینکه هم بیمارستان و هم HQ خودش رو در LV داره, بیمارستان جزء محل های Spawn اش نباشه؟ به نظرم بیمارستان اصلی شهر LS هم یکی از محل های مدیک ها باشه تا هم بتونن بهتر به سرویس ها رسیدگی کنن و هم دسترسی راحت تری به شهر LS داشته باشن. لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در رابطه با این موضوع, مطرح کنید. با تشکر درود با پیشنهاد شما موافقم ۲ بیمارستان در شهر LS وجود داره که از هیچکدوم به عنوان HQ مدیک استفاده نمیکنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 درود،این مکان به دلیل نزدیکی به PB می تونه انتخاب خوبی برای اسپاون باشه. (+) برای شما. همانطور که @FriendOfGod هم گفتند ۲ تا هست به نظره منم باید از هر ۲ استفاده بشه (+). ممنون بابت پیشنهاد بجاتون ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 2 دقیقه قبل، Torch گفته است: درود،این مکان به دلیل نزدیکی به PB می تونه انتخاب خوبی برای اسپاون باشه. (+) برای شما. همانطور که @FriendOfGod هم گفتند ۲ تا هست به نظره منم باید از هر ۲ استفاده بشه (+). ممنون بابت پیشنهاد بجاتون حالا هر دو رو هم HQ نکردن، نکردن یکیشو حداقل HQ کنن چون لازمه من خودم مولتیم مدیکه کلا دارم فشار میخورم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 آره من مولتیم مدیکه واقعا سخته حق گفتی سید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yazid ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 در ۱۴۰۲/۱۱/۶ در 13:28، illusion گفته است: با عرض سلام و درود همونطور که هممون میدونیم, اقلیت های تاکسی, خبرنگار, معلم و ... دارای حداقل دو مقر یا همون HQ هستند. چرا Medic با اینکه هم بیمارستان و هم HQ خودش رو در LV داره, بیمارستان جزء محل های Spawn اش نباشه؟ به نظرم بیمارستان اصلی شهر LS هم یکی از محل های مدیک ها باشه تا هم بتونن بهتر به سرویس ها رسیدگی کنن و هم دسترسی راحت تری به شهر LS داشته باشن. لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در رابطه با این موضوع, مطرح کنید. با تشکر عالی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyBesT ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 منم موافق می باشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 نظرمه + - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 از نظر من که خوبه اینجوری سری تر درخواست ها قبول میشه هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 در ۱۴۰۲/۱۱/۶ در 15:25، FriendOfGod گفته است: حالا هر دو رو هم HQ نکردن، نکردن یکیشو حداقل HQ کنن چون لازمه من خودم مولتیم مدیکه کلا دارم فشار میخورم فشار چیع داش [Dance 2/] بزن ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 با سلام و درود پیشنهاد بسیار عالی و کاربردی نظرم + هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده