Vortlu ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 The name of God نام کاربری بازی:Torch سلام خدمت پلیر ها + Staff Teame ارساکیا گیم. خیلی از اوقات پیش اومده که من DS شدم و متوجه نشدم و بیمه ی بسیاری از ماشین ها رو پروندم به نظرم پس از DS شدن وارنی برای پلیر بره تحته عنوان «ارتباط قطع شد».(انگلیسی نتونستم بنویسم به خوبی خودتون ببخشید). موفق باشید!! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 درود. @Torch منظور شما از DS همون Desync یا DC هست؟ اگر آره که میتونید با دستور های P/ و یا FR/ از DC بودن خودتون مطلع بشید. (یا دستورات مشابهی که باعث باز شدن یک لیست باکس یا Text Draw خواهد شد) و در صورت Load نشدن موارد ذکر شده، نتیجه گرفته میشه که شما DC هستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 2 ساعت قبل، Olden گفته است: درود. @Torch منظور شما از DS همون Desync یا DC هست؟ اگر آره که میتونید با دستور های P/ و یا FR/ از DC بودن خودتون مطلع بشید. (یا دستورات مشابهی که باعث باز شدن یک لیست باکس یا Text Draw خواهد شد) و در صورت Load نشدن موارد ذکر شده، نتیجه گرفته میشه که شما DC هستید. بله،ممنون از راهنماییتون. مشکل بنده این هست گاهی اوقات بدون فهمیدن DC شدن به ماشین ها و پلیر ها برخورد میکنم و باعث کشته شدن - پریدن بیمه ی اون عزیزان میشم. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد توسط مسئولین موقتا فقط قابل بررسی است، زیرا صحت پاسخ نتیجه Desync بودن/نبودن توسط شبکه 100% نیست. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده