Vortlu ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 The name of God درود خدمت پلیر ها + Staff Teame سرور بزرگه ArSACiA Game . به نظرم میشه یک پنل ایجاد کرد که در آن چند Aim و HUD تایید شده توسط موسس موجود باشد.فکر می کنم قبلا پیشنهاد شده (اطمینان ندارم) در هر حال گفتم دوباره این موضوع رو بیان کنم. موفق باشید ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 درود. @Torch با این مورد موافقم (+) #- پیشنهاد شما تکراری میباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 با سلام و درود نظرم در مورد این پیشنهاد تکراری مثبت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 3 ساعت قبل، Olden گفته است: درود. @Torch با این مورد موافقم (+) #- پیشنهاد شما تکراری میباشد. ممنونم 3 ساعت قبل، Champ گفته است: با سلام و درود نظرم در مورد این پیشنهاد تکراری مثبت هست ممنونم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده