sTrEETx ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 (ویرایش شده) -عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام من وقتی ماشین رو میخوام خاموش کنم میاد fix the vehicle first (این موقعی میاد که پول بیمه ماشین رو نداشته باشیم) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s6.uupload.ir/css/images/udl6.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ویرایش شده January 24 توسط AMIRJDM لینک اشتباه My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در January 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 (ویرایش شده) -عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام من وقتی ماشین رو میخوام خاموش کنم نمیشه و یک ارور میده fix the vehicle first (این موقعی میاد که پول بیمه ماشین رو نداشته باشیم) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/de5824_24SVID-20240126-034636-1.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ویرایش شده January 24 توسط AMIRJDM اشتباه جرعی My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 درود، دوست عزیز روش دقیق یا تقریبیای از Reproduce کردن این باگ رو میدونید؟ چه کار هایی داشتید انجام میدادید که به این باگ برخورد کردید؟ @AMIRJDM 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در January 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 (ویرایش شده) بنده با ماشین از روی آب رد شدم و اینجوری شد و حرکت هم میکرد ماشین ولی خاموش نمیشد ویرایش شده January 26 توسط AMIRJDM My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 @AMIRJDM درود. مشکل از دستورات جدیدی است که به شغل مکانیک اضافه شده. شما در اون هنگام داخل سرور بودید از چه دستوراتی که مربوط به شغل شما میشد استفاده کردید؟ ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 13 ساعت قبل، AMIRJDM گفته است: بنده با ماشین از روی آب رد شدم و اینجوری شد و حرکت هم میکرد ماشین ولی خاموش نمیشد عزیزم برای Reproduce کردن باگ باید بدونیم که از روی کدوم آب رد شدید, سطح آبی کم ژرف بود, در کجا؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در January 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27 @Ar0098سلام خیر من از هیچ دستوری استفاده نکردم My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد باگ نیست. فرایند initialize وسیله نقلیه در این حالت به صورت اتوماتیک انجام خواهد شد. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده