Lich ارسال شده در January 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2024 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: والا من اومدم سیستم جدید تاکسیو تست کنم انگاری وقتی که تاکسی به من میرسه یک درخواست دیگه براش میوفته و باید بره دنبال اون یعنی حتی وقت نمیکنه که منو برسونه مستقیم باید بره اونور - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): خیلی ساده /ML تاکسی بزنین و یکم کار کنین خودتون متوجه میشین ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 21, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2024 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. لطفا توضیحات کامل تری ارائه بدید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در January 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2024 @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2024 درود در ۱۴۰۲/۱۱/۲ در 08:31، Fail گفته است: @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس @Mohny ببین مثلا اینطوریه که چندتا سرویس تاکسی میاد و یکیش برای من به صورت خودکار قبول میشه و من به مسافر میرسم و تا مسافر سوار ماشین من بشه، سرویس های تاکسی بعدی که تو صف هستند به صورت خودکار برای من قبول میشه که آزار دهندهس @Mohny برای فیکس کردن این باگ، وقتی که یکی از اعضای تاکسی مسافری در وسیلهنقلیهی خود دارد و در حال دریافت fare از اون شخص هست نباید برای رانندهیتاکسی سرویس دیگری بیوفته. (Qooldown تاثیر گذار نیست) 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 23, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2024 این مورد رو دوست عزیزم @WhiteCollar بررسی خواهد کرد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 28, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2024 در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 21:04، Mohny گفته است: این مورد رو دوست عزیزم @WhiteCollar بررسی خواهد کرد. با سلام من این تاپیک رو یادم رفته بود جواب بدم مثل اینکه مشکل پیدا شده جایزه فراموش نشه ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در January 31, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2024 با سلام. ما برای این مشکل از ابتدا یک فرصت ۱۰ ثانیهای قرار داده بودیم که اگر بازیکن به هر دلیلی سوار تاکسی نشد، عضو اقلیت بتواند به سرویس بعدی برسد. این مشکل با این حال برای شما باز هم پیش آمده؟ چون تغییری صورت نگرفته. @Guardian لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 31, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2024 2 دقیقه قبل، WhiteCollar گفته است: این مشکل با این حال برای شما باز هم پیش آمده؟ چون تغییری صورت نگرفته. با سلام طبق همینی که توضیح دادمه میای /Service taxi میدی تاکسی که اومد میری G میکنی بعد یه CP دیگه برا تاکسی میوفته که نفر بعدیه و تو نمیتونی براش CP بزنی تا ببرتت و اونم نمیتونه بازیکن رو ول کنه ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در February 10, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2024 با سلام. بتاتسترهای عزیز لطفا این مورد رو بررسی و نتیجه رو اعلام کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 10, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2024 @WhiteCollar درود، بله این مشکل وجود داره و به این صورت هست که اگه سرویس ها تو صف باشند، وقتی شما به مسافرت (نفر اولی که سرویس داده) میرسی، بلافاصله بعد از ناپدید شدن CP، موقعیت (CP) مسافر دوم( نفر دومی که سرویس داده) براتون روی مپ نمایان میشه. در همین حال اگه مسافر اول (که در ماشین نشسته) مقصدش رو انتخاب کنه، برای شما وارن استفاده از ASC/ میاد و در صورت استفاده از ASC/ میگه که باید ابتدا Cacnel CP/ بزنی. این مورد مشکل داره و باید برطرف بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در February 10, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2024 با سلام. با تشکر از گزارش شما. زمان انتظار به ۱۵ ثانیه افزایش پیدا کرد و همچنین یک متن هشدار به فرد درخواستدهنده نمایش داده می شود. به بخش در انتظار دریافت جایزه منتقل شد. Commit Hash: db95bffdd882fa62bd70c3e9c2a587903219c07a لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2024 جوایز برای The_Guardian واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده