ijoker ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 1 دقیقه قبل، ijoker گفته است: درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. خوب نظرم مثبت هسن اما نکته اینجاست که از لحاظ تیونینگ خیلی چیز ها هست که باید درست بشه و این بنظرم میتونه جز اولويت های پایین تر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 موافقم عالیه خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aSoheyl ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 در حال حاضر این آپشن در لانچر ویندوز هست ولی ماشینی که از این آپشن ساپورت کنه نیستش !𝑱𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒑𝒓𝒆𝒗𝒂𝒊𝒍, 𝒚𝒐𝒖 𝒔𝒂𝒚? 𝑩𝒖𝒕 𝒐𝒇 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍! 𝑾𝒉𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒏𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒘𝒂𝒓 𝒃𝒆𝒄𝒐𝒎𝒆𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕𝒊𝒄𝒆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 11 دقیقه قبل، aSoheyl گفته است: در حال حاضر این آپشن در لانچر ویندوز هست ولی ماشینی که از این آپشن ساپورت کنه نیستش دیگه ایجاد قابلیتش پایه برنامه نویسای سروره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 3 ساعت قبل، ijoker گفته است: درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. درود موافقم با چراغ ها راهنما اما در مورد وجود نور بالا لزومی نمیبینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 4 ساعت قبل، ijoker گفته است: درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. لزومی به اضافه شدنش بنظرم الکی شلوغ میشه.نظرم (-) هست Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2930338593 ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 در ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ در 17:14، ijoker گفته است: درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. با نظرت موافقم جالب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 چیزی که بازی رو جالب تر میکنه بنظرم لزومی هست که بیاد هم برای جمع پلیر و جذاب شدن سرور ! ( + ) - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 به نظرم خوبه باعث پیشرفت میشه هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 درود. جالب بود. (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 نظر خوبی هست اما باید دقت کنید اکثر پلیر هایی که ممکنه تو سرور باشن اندروید پلیر باشن و اگر اینچ گوشیشون کم باشه نمیشه ایکون هایی گذاشت اگر هم بیاد که چه بهتر اما درون ویندوز و اندروید هردو با سی ام دی باید کار کنند 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 در ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ در 20:34، FriendOfGod گفته است: درود موافقم با چراغ ها راهنما اما در مورد وجود نور بالا لزومی نمیبینم قطعا خود چراغ راهنما هم لزومی نداره ولی... ولی همین چیز های جزئی پلیر رو مجذوب سرور میکنه و اگرنه چراغ عادی رو همهی سرور ها دارن در ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ در 21:33، ArmanJall گفته است: لزومی به اضافه شدنش بنظرم الکی شلوغ میشه.نظرم (-) هست جواب بالا رو بخون جواب تو هم هست در ۱۴۰۲/۱۱/۳ در 20:25، 2930338593 گفته است: با نظرت موافقم جالب میشه قطعا در ۱۴۰۲/۱۱/۸ در 23:01، TheTrust گفته است: چیزی که بازی رو جالب تر میکنه بنظرم لزومی هست که بیاد هم برای جمع پلیر و جذاب شدن سرور ! ( + ) دقیقا در ۱۴۰۲/۱۱/۸ در 23:05، Azhir گفته است: (+) خیلی هم عالی در ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ در 13:22، iSpedeR گفته است: به نظرم خوبه باعث پیشرفت میشه دقیقا در ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ در 16:25، AmirMamad گفته است: درود. جالب بود. (+) ممنون 10 ساعت قبل، snoppsag گفته است: نظر خوبی هست اما باید دقت کنید اکثر پلیر هایی که ممکنه تو سرور باشن اندروید پلیر باشن و اگر اینچ گوشیشون کم باشه نمیشه ایکون هایی گذاشت اگر هم بیاد که چه بهتر اما درون ویندوز و اندروید هردو با سی ام دی باید کار کنند اونم یه کاری می کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 - اضافه کاریه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 در ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ در 17:14، ijoker گفته است: درود اضافه شدن نور بالا و راهنما یکی از قابلیت هایی است که قطعا بازی رو جالب تر میکنه و از نظر خودم و برای خودم کمی جذابه و در تیونینگ هم قابلیت انتخاب رنگ نور بالا باشه تا ریزه کاری ها هم انجام شده باشد. با سلام نظرم منفیه(-) خسته نباشید. جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 نیازی به اضافه شدنش نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brayden ارسال شده در February 16 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16 salam نظر خوبیه باعث پیشرفت ArSaCiA Game میشه. (+) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 (ویرایش شده) درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما جالب است، اما این مورد به صورت پیشفرض وجود ندارد و نیاز به اضافات دارد. انشالله پس از رفع محدودیت ها، این مورد هم چشم. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. ویرایش شده March 9 توسط Mohny 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده