ProGrammer ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت ادمین @EnDWaY من رفیقم بهم پول قرض داده بود خودش با رضایت خودش نه اسرار داشتم نه تلاش برای کلاه برداری ایشون گفتم به زودی پس میدم از بانک هم زد بعد چندروز ادمین @Noise اومد گفت پولشو پس بده گفتم الان ندارم تا دوشنبه صبر کنه بعد دوشنبه دیروز نداشتم بعد امروز پول اومده دستم وسط معامله شخصی ادمین noise منو اسپان کرد گفت پولشو بده وگرنه همین الان بن میکنم گفتم الان ندارم یعنی دارم وسط معامله هستم ولی تا یک ساعت دیگه پس میدم بهش گفت من دلم میخواد بن میکنم به کامیاب هم میگم پولو تو اکانتن برداره و بعد تمام اکانتامو بن کرد که چندتاشو برای همیشه بن کرد اینجا یکی از اکانتام بیشتر نباید بن میشد بعد اینکه من نمیخواستم کلاه برداری کنم پول قرض گرفتم بعد مگه تا قانون نوشته نشده وام یا پول قرض دادم ساپورت نمیشه اقای @Kamyab لطفا رسیدگی کن اگر اینطوره منم لامبورمو با خاست خودم دادم ولی با هزار زور منت با اقای کامیاب برگردوندم اگر اینطوریه اقای @EnDWaY الان باید اونایی که من با خاست خودم لامبورمو دادم بن میشدن بعد برای اینکه من کلاه برداری نکردم باید بن بشم مدرک اینکه خودش با خاست خودش پول قرض داده و من قرار بوده اونو پس بدم هست و ادمین @Noise خیلی عجولانه عمل کردنند اقای کامیاب اقای @Aliو خانم @Meliخواهش میکنم همچین ادمین هایی رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): و همچنین سلام خدمت اقای @Empty اقای امیر حسین من که لامبورگینیمو دادم به کوروش و علی رضر جریانش مثل همین بود الان چرا کوروش و علی رضا بن نیستن 1 https://uploadkon.ir/uploads/ef0316_24yS0zLjvRuUI3ln5ZrbtEp.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 16 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @Mikaeil اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده.. شما در روز پنجشنبه به اَدمینِ مربوطه گفتید که شما تا روزِ دوشنبه به بنده محلت بدید تا پول رو براتون واریز کنم و همچنین اَدمینِ مربوطه با یک روز محلت دادن به شما، اَز شما اون مبلغی که خواست رو همکاری نکردید و گفتید بن بدید و بنده وسط معامله هستم و شما این کارتون اشتباه بوده و وقتی می بینید اَدمین شمارو برای یک کار فرا می خواند باید با او همکاری کنید نه اینکه بگید ((بن کنید بنده کار دارم)) طبقِ قانونِ ذیل مجازات شده اید: نقل قول الف. حسابهای کاربری امنیت حسابهای کاربری: شما مجاز به دزدیدن و یا تلاش برای دزدیدن حسابهای کاربری افراد نیستید (مجازات: 14 روز محرومیت + ضبط اموال دزدیده شده) مجازات تکرار آن برای بار دوم 30 روز محرومیت + ضبط اموال دزدیده شده و برای بار سوم محرومیت دائم و ضبط اموال دزدیده شده می باشد. +عملکردِ اَدمینِ مربوطه صحیح می باشد. شکایت شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده