Hoster ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان با اینکه شغل Oil Worker یک شغل پر درآمدی هست ولی یک مشکلی داره. در مرحله آخر این شغل که باید این نفت ها رو تحویل بدیم یه مشکلی داره که مکان خوبی نداره. وقتی ما این را به شهر LS میبریم دیدیم که بعضی ها ببخشیدا زیادی کِرم دارن و اینکه میزنن به ماشین شغل ما یا با گان میترکونن. ما هم برای گرفتن پول مجبوریم این همه راه تا غرب شهر LV برگردیم تا ادامه مسیر را بریم. پیشنهاد من اینه که به جای اینکه ما نفت ها را به شهر LS حمل کنیم به شهر SF ببریم که هم شهر خلوتی هست هم به یک کاری بیاد این شهر. من شهر SF را خیلی آشنایی ندارم ولی اگر آفلاین را بازی کرده باشین نزدیکی جایی که گواهینامه رانندگی را میگیریم. فکر کنم اینجایی که علامت زدم. (این یک مثال بود اگر شما جای بهتری بلد هستید بگید لطفا.) ممنون میشم نظر بدین. @Ali @Meli @Mohny ویرایش شده January 15 توسط hamidreza1234 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 کاملا موافقم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 درود، با پیشنهاد شما موافقم، ولی به نظر من به جزیره SF مانند چک پوینت آخر تراکر انتقال داده بشه. موفق باشید ! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 15 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 با سلام نظر بنده منفی هستش. این جاب اولین جاب در آرساکیا هستش که از نظر ساختار شبیه سرور های رول پلی GTA V هستش و نیاز به یه مورد اساسی داره که ایجاد Safe Zone در محل انجام هر مرحله از جاب هستش. چون در این مکان ها افرادی که قصد اذیت کردن داشته باشن به راحتی میتوند روند انجام کار فرد رو خیلی طولانی کنن (طبق تجربه شخصی). برای مشکل DM کردن این افراد در LS میشه مجازات بخش ایجاد مزاحمت و خارج کردن بازی فرد از حالت عادی رو اعمال کرد. @Mohny یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 9 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 درود حمیدرضا عزیزم، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. متاسفانه پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده