Semtex ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام بنده وانتد بودم و از وانتد ام 2 دقیقه مانده بود رفتم حالا یه کارهایی رو انجام بدم اومدم دیدم کیک شدم به دلیل وانتد داشتن و تکون نخوردن در حالی وانتد بنده پاک شده بود - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 14 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد در دست بررسی قرار گرفت. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 16 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 با سلام و درود. @Semtex این مورد باگ نیست بلکه سیستمی هست برای جلوگیری از Abuse/Non-RP. فرض کنید شما وانتد (W1 C-7) هستید و ۴ دقیقه از زمان وانتد شما باقی مانده، عمدا AFK میکنید تا این ۴ دقیقه تموم بشه و کاپ نتونه کاری بکنه. پس یه جورایی میشه گفت باگ نیست، اگر کسی میخواد حین داشتن وانتد کیک نشه باید بعد از Clear شدن کامل Wanted اقدام به AFK شدن بکنه. @Mohny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در January 16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16 ن منظورم اینه درحالی که من وانتد کلیر شده بود اینجور بود در واقع ای اف کی نبودم فقط پشت سیستم نبودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ در 04:15، Semtex گفته است: ن منظورم اینه درحالی که من وانتد کلیر شده بود اینجور بود در واقع ای اف کی نبودم فقط پشت سیستم نبودم یعنی وانتد شما به طور کل پاک شده بود و بعد از پاک شدن وانتد AFK کرده بودید؟! نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 ببینید زمانی که وانتد بودم Afk بودم و بعد اینکه وانتد ام پاک شده بود کیک شدم به دلیل وانتد داشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ در 06:32، Semtex گفته است: ببینید زمانی که وانتد بودم Afk بودم و بعد اینکه وانتد ام پاک شده بود کیک شدم به دلیل وانتد داشتن پس اگر به این صورت باشه به نظرم @Olden درست میگن. 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 9 ساعت قبل، Farab گفته است: پس اگر به این صورت باشه به نظرم @Olden درست میگن. به قول @Supervisor عزیز، اگر تایم وانتد در زمان AFK کردن حساب نشه (کم نشه) منطقی تره و همچنین سیستم Anti AFK که باعث بشه وانتد شخص هنگام AFK پاک نشه میتونه جایگزین سیستم Kick On Wanted میشه. به این صورت هم مشکل بازیکنا حل میشه و هم Cop؛ خیلی وقتا پیش اومده که سرور بازیکن رو هنگام FTP کردن روی موتور یا ماشین (Passenger) کیک داده چون یادش رفته چت کنه و از قبیل این موارد زیاد پیش میاد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 Clan motto عالی مینوازد نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.