Taaha ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیس • توضیحات: اول اینکه من بازی میکردم نوشت زبان ناپسند منم که مطمئنم که فحشای به کسی ندادم آن بن کردم دوم یکی از من شکایت کرده من نوشته بودم به یکی خر چون منو زد اون گفت با مادرمی گفتم من مادرتو اینو یه چت نوشتم از این اسکرین گرفت ولی اگه کاملشو بگی نوشتم من مادرتو چیکار دارم اخه از اونجا اسکرین نگرفته • مدارک (فیلم یا عکس): من مدرک رو از ادمین @Luigiمیخوام 3 مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 (ویرایش شده) محرومیتی که شما میگید از شما شکایت خصوصی شده بوده است. 34 دقیقه قبل، therock گفته است: اون گفت با مادرمی گفتم من مادرتو اینو یه چت نوشتم از این اسکرین گرفت ولی اگه کاملشو بگی نوشتم من مادرتو چیکار دارم اخه از اونجا اسکرین نگرفته @Luigi اما تاریخ چت مدارک همچین چیزی رو نشون نمیدن. - مدارک و توضیحات: Staff note ویرایش شده January 11 توسط Luigi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 12 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 با سلام و احترام خدمتِ شاکی عزیز @therock اوقات به کام: طی بررسی های انجام شده... یک عدد شکایتِ خصوصی اَز شما شده که بررسی های لازم انجام شده و شکایت تایید می شده و یک عدد شکایتِ دیگر شده اَز شما که در بخش اَعضاء قرار داده شده اَست و توجه داشته باشید اگر فحاشی هایی که به خانواده ربط داشته باشد (َشدتِ بالا) می باشد و باید اَز این مورد پرهیز کنید. +عملکردِ اَدمینِ مربوطه صحیح بوده اَست. شکایت شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده