FeaRLeSS ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام من به دلیل q دادن زمانی که برای mfrisk دنبالم بودن ajail شدم من زمانی که q دادم وانتد کیل نبودم و با q دادن مجازات شدم و 3 تا وانتد گرفتم که اسکرین شاتش رو میفرستم پس دیگه نیازی به ajail نبوده لطفا wrong بزنید و unjail کنید • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک برای @EnDWaY ارسال شد مجازاتش یا باید وانتد باشه یا ajail نمیشه دو بار مجازات بشم که 1 1 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 5 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @FeaRLeSS اوقات به کام: شکایت شما رد شد. دلیل: لذا که شما قانونِ ذیل که شامل Non-RP می شود را شکسته اید. نقل قول خارج شدن از بازی و یا خودکشی برای فرار از مجازات (برای مثال، حین فرار از پلیس) عملکردِ اَدمینِ مربوطه صحیح می باشد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده