AliExpert ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 با سلام. نظر من این است که Zone های Wall Spray War یکم بزرگ تر شن و اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 48 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: با سلام. نظر من این است که Zone های Wall Spray War یکم بزرگ تر شن و اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. درود، اگر این اتفاق بیوفته مقداری در تقسیم بندی مپ، و دیگر موارد خلل ایجاد میشود،همچنین این مورد باعث بیهوده شدن چند برابریه دسته ی متوسط میشود..... با قسمت دوم نیز موافقم نیستم،فکر کنید شما ۴۰۰۰ اسپری خریده باشید،به شکل اتفاقی از تورف خارج میشید و میمیرید،قاعدتا من اون موقع بودم از سرور همون اول میرفتم و اکثرا هم همین نظر رو دارند. با احترام فراوان خدمت شما (-). بدرود. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. با سلام و احترام. با این قسمت از پیشنهاد شما مخالف هستم. به دلیل اینکه شاید در حال گذر از مکانی باشیم و به طور سهوی وارد Turf zone بشویم و دوباره خارج بشویم. یا حتی برای رسیدن به مقصد با بزرگتر شدن تورف ها، راهی دیگر جز عبور از تورف نباشد. به علاوه این مورد رو در نظر داشته باشید که شاید شما تورفی رو بگیرید و بخواهید به سراغ تورف های بعدی و بعدی بروید. با این وجود آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟ مسلما به اجبار باید تا زمانی که دچار مرگ بشوید و توسط حریف به قتل برسید داخل تورف بمانید. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 @شئهق 58 دقیقه قبل، AmirVortlu گفته است: با قسمت دوم نیز موافقم نیستم،فکر کنید شما ۴۰۰۰ اسپری خریده باشید،به شکل اتفاقی از تورف خارج میشید و میمیرید،قاعدتا من اون موقع بودم از سرور همون اول میرفتم و اکثرا هم همین نظر رو دارند. دقیقا خارج شدن از Turf یک جورایی Non-RP حساب میشه و این کار باعث برتری به افرادی که Drugs دارن میده. 43 دقیقه قبل، Cry گفته است: به دلیل اینکه شاید در حال گذر از مکانی باشیم و به طور سهوی وارد Turf zone بشویم و دوباره خارج بشویم. به علاوه این مورد رو در نظر داشته باشید که شاید شما تورفی رو بگیرید و بخواهید به سراغ تورف های بعدی و بعدی بروید. با این وجود آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟ مسلما به اجبار باید تا زمانی که دچار مرگ بشوید و توسط حریف به قتل برسید داخل تورف بمانید. مورد اول اینکه توی وار هم همینه. اما مورد دوم زمانی که شما Zone رو صاحب میشید بعدش می توانید بروید به Zone دیگه و این فقط زمانی انجام میگیره که شما در حال Attack دادن باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: با سلام. نظر من این است که Zone های Wall Spray War یکم بزرگ تر شن و اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. باسلام دوست عزیز با نظر شما مخالفم که دوستان گفتند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است: Non-RP بنابراین اضافه شدن قانون + یا کشیدن یک جور دیوار Zone مانند که نشه از اون خارج شد (زمانی که یک عضو خودی باشد و عضو دیگری نباشد و درگیری نباشد،تیم محافظ میتونن خارج بشن) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 8 ساعت قبل، TheExpert گفته است: با سلام. نظر من این است که Zone های Wall Spray War یکم بزرگ تر شن و اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. پیشنهاد خوبیه اینطوری مثل وار های دسته ی متوسط میشه. اما در کل, این آپدیت تازه اومده و هنوز جای زیادی واسه امتحان پس دادن داره پس لطفا بیشتر در موردش نظر بدید تا بیشتر بهبود پیدا کنه. اما نظرات عجیب و غریب هم نه! نظرم (+) هست موفق باشید. !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 با سلام نظرم + هست. + وقتی یک وار استارت میشه مثل دسته متوسط به یک ورلد دیگه تلپورت بشیم که همهی کلن وارها تویه اون ورلد اتفاق بیوفته(یعنی اگه همزمان ۱۰ تا کلنوار استارت شده همه تو یک ورلد اتفاق بیوفته که سرورر هم لگ نشه) و هر شخصی که یه اسپری میزنه تلپورت شه. اینجوری برای بازیکنان دیگه هم اختلال ایجاد نمیشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ در 13:12، TheExpert گفته است: با سلام. نظر من این است که Zone های Wall Spray War یکم بزرگ تر شن و اگر کسی از اون Zone ها هنگام اتک خارج شود به صورت اتوماتیک بمیره. دوست عزیز پیشنهادتون در کل خوبه اما با یکم تغییر خیلی بهتر میشه! در کل نظرم(+) بدرود. Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ در 15:07، TheExpert گفته است: مورد دوم زمانی که شما Zone رو صاحب میشید بعدش می توانید بروید به Zone دیگه و این فقط زمانی انجام میگیره که شما در حال Attack دادن باشید. به نظر فکر خوبی هست. اما به شرطی که همانطور که گفتید Clan Wall Zone گسترش پیدا کنه. ولی باز هم مشکلاتی رو به وجود میاره. همانطور که خدمتتون عرض کردم: در ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ در 14:21، Cry گفته است: برای رسیدن به مقصد با بزرگتر شدن تورف ها، راهی دیگر جز عبور از تورف نباشد مخفی کننده ممکنه شما اطلاع نداشته باشید اعضای کلنتون در حال حمله به اون تورف هستند. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. * این سیستم همچنان در حال بروزرسانی و ارائه است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده