GOVERNMENT ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 با سلام و احترام به نظر من اگه ه تغییری تو سیستم Fp بشه خیلی بهتر میشه طرف 3 ماه تو فکشن میمونده بعد با کسی که تو 2 هفته داخل فکشن هست اونم با 2 fw با یه fp کیک میشن نظرم اینه تعداد اف پی ها رو متناسب با رنک و تعداد fw ها قرار دهید مثلا رنک 1 بعد 10 روز :30 رنک 2 :25 الا اخر هر fw هم :20 یا 15 fp اضافه کنه. و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 موافقم. اما نه به این شکل. هر هفته FP : هفته یک:60 هفته دو:10 هفته سه:5 هفته چهارم:2 هفته پنج:0 و بقیه هفته ها 0 پانیش. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 16 دقیقه قبل، GOVERNMENT گفته است: با سلام و احترام به نظر من اگه ه تغییری تو سیستم Fp بشه خیلی بهتر میشه طرف 3 ماه تو فکشن میمونده بعد با کسی که تو 2 هفته داخل فکشن هست اونم با 2 fw با یه fp کیک میشن نظرم اینه تعداد اف پی ها رو متناسب با رنک و تعداد fw ها قرار دهید مثلا رنک 1 بعد 10 روز :30 رنک 2 :25 الا اخر هر fw هم :20 یا 15 fp اضافه کنه. جالبه ولی باید بیشتر روش کار کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 17 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: جالبه ولی باید بیشتر روش کار کنید منم موافق هستم My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 موافق نیستم بالاخره باید یک مجازاتی باشه که کسی از ترس اون کار رو انجام نده 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 41 دقیقه قبل، GOVERNMENT گفته است: با سلام و احترام به نظر من اگه ه تغییری تو سیستم Fp بشه خیلی بهتر میشه طرف 3 ماه تو فکشن میمونده بعد با کسی که تو 2 هفته داخل فکشن هست اونم با 2 fw با یه fp کیک میشن نظرم اینه تعداد اف پی ها رو متناسب با رنک و تعداد fw ها قرار دهید مثلا رنک 1 بعد 10 روز :30 رنک 2 :25 الا اخر هر fw هم :20 یا 15 fp اضافه کنه. با سلام و درود. با پیشنهاد شما موافق هستم. چرا که افراد با ماندن روزهای بیشتر بدون تخلف در اقلیت، وفاداری بیشتری به نسبت به اقلیت خود داشته اند و اخراج آنها همراه با تنبیه کاری شایسته نمیباشد. 1 MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در December 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 14 ساعت قبل، Alonso گفته است: موافق نیستم بالاخره باید یک مجازاتی باشه که کسی از ترس اون کار رو انجام نده برادر گرامی اگه رنک بندی بشه کسی که ترس بیشتر میشه که فرد بیشتر تو فکشت بمونه و fw نگیره و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 مخالفم مجازات باید برابر باشه چه اونی که لول ۵ هست و رنک ۱ چه اونی که لول ۱۰۵ هست و رنک ۴ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 19 دقیقه قبل، Alarm گفته است: مخالفم مجازات باید برابر باشه چه اونی که لول ۵ هست و رنک ۱ چه اونی که لول ۱۰۵ هست و رنک ۴ داداش به هر حال شما خدمت رسوندی به فکشن و وظیفتو بدون خطا انجام دادی کم چیزی نیستا. اینجوری انگار با تیبا میندازنت بیرون MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 41 دقیقه قبل، Cry گفته است: داداش به هر حال شما خدمت رسوندی به فکشن و وظیفتو بدون خطا انجام دادی کم چیزی نیستا. اینجوری انگار با تیبا میندازنت بیرون حرف شما درسته میتونن برای قدردانی گلدن تیتاپ بدن به دور از شوخی همینطوریشم رنک بالایی ها فاز دارن اینا بیاد که لیدرم نمیتونه جمعشون کنه (البته نه همشون) 1 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GOVERNMENT ارسال شده در December 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، Alarm گفته است: حرف شما درسته میتونن برای قدردانی گلدن تیتاپ بدن به دور از شوخی همینطوریشم رنک بالایی ها فاز دارن اینا بیاد که لیدرم نمیتونه جمعشون کنه (البته نه همشون) اره برا اونایی که فقط میخوان بگن رنک ۲ فکشنا داریم ویرایش شده December 30, 2023 توسط GOVERNMENT و كلماٮ ٮاڡص مى ماٮٮد GOVERNMENT# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 4 ساعت قبل، Alarm گفته است: حرف شما درسته میتونن برای قدردانی گلدن تیتاپ بدن به دور از شوخی همینطوریشم رنک بالایی ها فاز دارن اینا بیاد که لیدرم نمیتونه جمعشون کنه (البته نه همشون) بله ولی خب ای کاش لیدر اجازه داشت کسیو با 0fp هم کیک بده MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 11 ساعت قبل، Cry گفته است: بله ولی خب ای کاش لیدر اجازه داشت کسیو با 0fp هم کیک بده پارتی بازی میشه طرف یه خطایی میکنه بعد با 0fp کیک شه؟ مگر اینکه اونی که شکایت کرد راضی باشه که با 0fp کیک شه خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 نظرم (-) هست ببخشینا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 پیشنهاد جالبیه ولی با یکم تغییر. Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ در 09:28، Alarm گفته است: پارتی بازی میشه طرف یه خطایی میکنه بعد با 0fp کیک شه؟ مگر اینکه اونی که شکایت کرد راضی باشه که با 0fp کیک شه خب داداش طرف که ازش شکایت شده رو 0fp میکنن؟ یا کسی که FW داره. مسلما طبق قانون اینجور افراد اخراج میشن. اگه هم بی مورد و الکی لیدر 0fp کنه یکیو مجازات میشه دیگه. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 28 دقیقه قبل، Cry گفته است: خب داداش طرف که ازش شکایت شده رو 0fp میکنن؟ یا کسی که FW داره. مسلما طبق قانون اینجور افراد اخراج میشن. اگه هم بی مورد و الکی لیدر 0fp کنه یکیو مجازات میشه دیگه. حالا بازم به نظر من عدالت تو این کار نیست خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 هم اکنون، Alarm گفته است: حالا بازم به نظر من عدالت تو این کار نیست به هر حال چه مجاز باشه چه نباشه من خودم گاهی اوقات که UCP افراد رو چک میکردم بار ها و بار ها به این سری موضوعات برخورد کردم. MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده