Delniya ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با مانستر تاکسیه منو آتش زد داخل فیلم مشخصه با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8321153018/nonrp.mp4.html 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 با سلام دوست عزیز شما باید با اکانت دیگتون که تاکسیه شکایت میکردید این کار تا جایی که من میدونم ایجاد مزاحمت حساب میشه و اصلا من درکتون از Non-rp رو نمی فهمم... بجا این کارا که بیای سریع شکایت کنید و وقتتون رو بزارید برید یکم قوانین رو مطاله کنید، با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در March 8, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 از شما انتظاری نمیره بیشتر تعجبم از اون ادمین محترمی هست که قوانینو نمیدونن ایشون دیگه چرا؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MarTuOrS ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 @Matthew سلام و عرض خسته نباشید. بنده متوجه اون قسمت که شما گفتین Monster نشدم و از جایی که شما دسته متوسط هستین فرض بر این داشتم که شما با اسلحه مزاحمت ایجاد کردید. و اشتباه شمارو ایجاد مزاحمت نام بردم و همینطور که @Delniya اشاره کرده سوٍ استفاده از Non-Rp ,Monster Truck هست. #Ƥσяιуα ???????? 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 با سلام بنده نمیدونستم که این کار Non-RP حساب میشه و من از شما ادمین عزیز @MarTuOrS سوال کردم و شما گفتید که ایجاد مزاحمت میشه، اگه میفهمیدم Non-RP هستش این کارو نمیکردم. باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 @Matthew شما بعد از ایجاد شکایت توسط کاربر @Delniya (17:25 07/03/2018) اقدام به Report/ جهت پرسیدن سوال (02:03 08/03/2018) خود کردید! پس اگر حتی @MarTuOrS هم به شما میگفت که این کار Non-RP هست شما بازهم این عمل را قبل از آن انجام داده بودید و باید مشمول مجازات قرار بگیرید. از مسئول پاسخگویی @MaGniTo درخواست می شود شکایت مربوطه را بررسی نمایند. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 با سلام! بازیکنِ خاطی به مدتِ 240 دقیقه Ajail شد. با تشکر، بسته شد! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده