AIiasghar ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در پست قبل توضیح داده شده. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8320686376/gta_sa_2018_03_01_20_50_37_123.jpg @MaGniTo محسن جان شما نمیبینید که در اسکرین ایشون میگن: (( خفه شو باو ))؟ Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 نمونههایی از کلماتی که مجازات ناپذیرند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها): - احمق، خر، الاق، کودن، نوب، سگ، حمال و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. "خفه شو باو" در دسته کلمات ناپسند با شدت کم قرار می گیرد! 1 1 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در March 6, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 سلام خدمت منیجر عزیز سرور شایان این که دیگه توهین حساب میشه؟ http://s8.picofile.com/file/8321094376/gta_sa_2018_03_01_20_55_28_430.jpg Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت ادمین و منیجر محترم ایشون با همین مدارکشون از من در گزارش اعضای گارد شکایت کرده اند اینم لینکش صفحه 10 آخرین شکایت http://forum.arsacia.ir/topic/39-گزارش-اعضا/?page=10 ایشون با مانسترش راه میافته داخل چهار راه و ماشینارو چپ میکنه یا آتش میزنه ماشین منم همینطور مدرک ندارم ولی آقای شایان میدونن بنده چی میگم خواهش میکنم یا مانسترو کلا حذف کنید یا کاری کنید نتونه ماشینارو چپ کنه ویرایش شده March 7, 2018 توسط Delniya لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در March 7, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 در 2 ساعت قبل، Delniya گفته است : ایشون با مانسترش راه میافته داخل چهار راه و ماشینارو چپ میکنه یا آتش میزنه ماشین منم همینطور مدرک ندارم ولی آقای شایان میدونن بنده چی میگم خواهش میکنم یا مانسترو کلا حذف کنید یا کاری کنید نتونه ماشینارو چپ کنه شما میگید من بیمه برم مدرک کو؟! گیرم که حرفه شما درست من ماشینتونو چپ کردم توهین که نکردم بهتون شما اینقد با ادبین ماشاا... که حرف نداره پ.ن: منم بلدم برا همه اسکین بگیرم 1 Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 ماشالا شمارو همه میشناسن احتیاج به مدرک نیست ماشین چپ کردن با مانستر جزو خلاف قوانین هست. همچین میگین ماشین چپ کردم توهین نکردم انگار کار خوبیه ماشین چپ کردن پ.ن: آهان پس بگو از کجا فشار میخورین. واسه هرکی دلم بخواد اسکین میگیرم به کسی هم ربطی نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 لازم شد اخطار بدم که هر و تا لحنتون رو درست کنید و الا مجبورم طبق قوانین عمل کنم! ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در March 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2018 من بابت همه حرفام معذرت میخوام ببخشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AIiasghar ارسال شده در March 8, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 سطح ادب همینه دیگه کاریش نمیشه کرد Aℓιαѕgнαя KeRmaNBaX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 در در 3/6/2018 در 23:31، Alikerman1 گفته است : سلام خدمت منیجر عزیز سرور شایان این که دیگه توهین حساب میشه؟ http://s8.picofile.com/file/8321094376/gta_sa_2018_03_01_20_55_28_430.jpg این توهین نیز در دسته توهین های با شدت کم در نظر گرفته می شود و متسفانه امکان بررسی آن وجود ندارد. @Delniya شما مجاز به توهین و تمسخر در شکایات نیستید (مجازات: 3 روز مسدودیت از انجمن). با این حال از مسئول رسیدگی به شکایات @MaGniTo درخواست می شود شکایت مربوطه را بررسی نمایند. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در March 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2018 با سلام طبق بررسی مدارک و همینطور صحبت هایِ منیجرِ عزیز هیچگونهِ توهینی با درجاتی که مجازات داشته باشد در مدارک مشاهده نشده و شکایت بسته میشود! لازم به ذکر است لطفا اگر شکایتی از شخصی انجام میدهید تا زمانیکه ادمینِ مربوطه از شما درخواسته دفاع یا مدارکِ دیگری نکرده است هیچگونه پاسخی ندهید! با تشکر، بسته شد! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده