iMTR ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: من فقط به پلیر Asal گفتم دست فرمونت خوب نیست و ایشون بخاطر توهین به ادمین بنده رو 3 روز بن کردن، • مدارک (فیلم یا عکس): از خوده ادمین مربوطه مدارک بگیرید برای این بن پ.ن: درصورت پذیرفته شدن شکایت یو سی پی من درست بشه. رویِ تَنِ شهر مینویسیم؛ سَرِخَم قَدِغَن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 درود مدارک مربوطه جهت دفاعیه به مدیریت ارسال شد. Staff Note 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 21, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 درود خدمت شما بازیکن گرامی طبق بررسی مدارک شما به وضوح از توهین شدت بالای جنسی استفاده کردید و اکنون یا آن را فراموش کردید یا در حال انکار هستید. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده