Slap ارسال شده در December 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2023 درود بنده فکر میکنم بهتره که روی دسته متوسط بیشتر تمرکز کنیم و فقط Festival رو برای دسته متوسط ها نزاریم پیشنهاد من اینه که برای کسایی که War میدن و 1 ساعت درون سرور هستن هر کس توی War ای که اجباری! باشه توی هر 2 Attack مقداری XP به کلن اون افراد داده بشه مثلا 25 تا برای یدونه وار که جمعا میشه 50 تا XP خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم 1 We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در December 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2023 (ویرایش شده) 13 دقیقه قبل، Apache گفته است: درود بنده فکر میکنم بهتره که روی دسته متوسط بیشتر تمرکز کنیم و فقط Festival رو برای دسته متوسط ها نزاریم پیشنهاد من اینه که برای کسایی که War میدن و 1 ساعت درون سرور هستن هر کس توی War ای که اجباری! باشه توی هر 2 Attack مقداری XP به کلن اون افراد داده بشه مثلا 25 تا برای یدونه وار که جمعا میشه 50 تا XP خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم سلام درود با پیشنهاد شما موافقم زیرا که دیگر بعضیا برای فکشن های متوسط ارزشی قائل نیستن خیلی ممنون از نظر خوبتون + ویرایش شده December 10, 2023 توسط Verdict Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2023 25 دقیقه قبل، Apache گفته است: درود بنده فکر میکنم بهتره که روی دسته متوسط بیشتر تمرکز کنیم و فقط Festival رو برای دسته متوسط ها نزاریم پیشنهاد من اینه که برای کسایی که War میدن و 1 ساعت درون سرور هستن هر کس توی War ای که اجباری! باشه توی هر 2 Attack مقداری XP به کلن اون افراد داده بشه مثلا 25 تا برای یدونه وار که جمعا میشه 50 تا XP خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم The name of God. .For you (+) .Have nice day ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 دسته متوسط اسون ترین و سربع ترین روش رو برای جمع آوری XP داره. جمع کردن Materials. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده