AngusChoppa ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من بند حدود ۱ ماه هستم و عکس دارم از فعالیت هام و حتی از من ی شکایت نشد و من هر هفته میتینگ جمعه بود وقتی میرفتم استارت لایسنس هام بالا ۱۵ تا بود و بند بعد از ۳ روز فقط نبودم یعنی من سه شنبه اومدم باز امروز اومدم رفتم دیدم 80FP کیک شدم لطفاً پیگیری شه مدرک بدید از تمام میتینگ هام عکس دارم از تک تکشون با مدرک اگ نیازی بود بگید ارسال کنم • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده December 7, 2023 توسط AngusChoppa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 با سلام و درود خدمت شما در واقع خودتون دلیل اخراج شدن رو گفتید ولی به هر حال مدارک برای @EnDWaY ارسال شد همچنین برای رفع ابهامات شما 5 ساعت قبل، AngusChoppa گفته است: بند بعد از ۳ روز فقط نبودم یعنی من سه شنبه اومدم باز امروز اومدم رفتم دیدم 80FP کیک شدم افرادی که 3 روز بدون گذاشتن درخواست مرخصی حضور نداشته باشند مشمول مجازات قرار می گیرند (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در December 8, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 با سَلام و اِحتِرام خِدمَتِ شاکیِ عزیز @AngusChoppa اوقات به کام: شکایت شما رد شد. دلیل: عملکردِ لیدرِ مربوطه صحیح می باشد. شما به دلیلِ 3 روز آنلاین نشدن از اقلیت اخراج شدید. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده