karadayii ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 با سلام به همگی دوستان عزیز من آمدم با نظری دیگر به نظر من در تست فکشن ها مایک اضافه بشه یعنی همون ویس بتونیم بدیم چرا چون من رفتم لیدر اومد واسه معلمی از من تست بگیره و من اون موقع نتونستم تایپ کنم مشکل داشتم و گفتم مایک میشه بدم گفته نه و من رد شدم و من به اون اقلیت علاقه مند بودم و ناراحت شدم حالا بعضی ها که انگلیسی بلد نیستن چی اونا چیکار کنن بعد میگن رکورد میکنن تست را خوب اگه رکورد میکنه ما مایک هم بدیم می فهممه دیگه پس اگر مایک اضافه بشه واقعا عالی میشه هم برای کسانی که انگلیسی بلد نیستن و نمی تونن تایپ کنن و... اگه مایک دادن در تست اقلیت ها اضافه بشه واقعا خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 با احترام ( - ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 تو بخوای قرارداد بنویسی حرف میزنی؟ نه مینویسی (-) پ.ن: سعی کن ایده های بهتری به نمایش بگذاری 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 (-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده