3xking ارسال شده در February 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من فقط میخوام بدون که چی گفتم که mute شدم نه فحشی دادم نه چیزی برام سواله که الکی الکی بن یا mute میکنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در February 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @3xking همونطور که از اسم انجمنتون مشخص هستش شما از تب جنسی بالایی برخوردار هستید به همین دلیلم هست وقتی داخل بازی یک دختر میبینید درجه این تب از 1000رد میشه به همین دلیل باعث میشه که شما نتونید خودتون رو کنترل کنید و این حرف رو میزنید: به همین دلیل هستش که ما هم وارد عمل میشیم و با شما همونطور که لایقش هستید برخورد میکنیم اشتباه دوم شما: با علم بر اینکه میدونید چی کار کردید، برای تیم ما مزاحمت ایجاد میکنید و وقت مارو به بطالت میکشونید (در صورت تکرار اشد مجازات رو براتون در نظر میگیرم) نکته آخر: من از تمامی CMD هایی که استفاده میکنم مدرک دارم، حتی از "ری اسپان" کردن خودم باشد که شیطان از جلد ما بیرون بیاید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد 2 Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2018 رعایت ادب، نزاکت و شئونات اسلامی در همه حال واجب است. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده