Soheil ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده چند روز پیش جلوی سیف زون پینتبال ایستاده بودم نه چتی میدادم و نه مایکی ایشون به عنوان ادمین 5 سرور بلند شده اومده جلوی پینتبال شروع کرده کل کل کردن با تعدادی پلیر که کاری به این موضوع ندارم به خودش مربوطه ولی من که تو بحث اصن نبودم رو یکبار ریسپاون کرد بعد برگشتم جلوی پینتبال رفتم رو یکی از پلیر ها به نام Asal از دستور /kiss استفاده کردم و بعد از استفاده از این دستور ایشون بنده رو 7 روز بن کردن به ریزن ایجاد مزاحمت مکرر اگه این اسمش سوء استفاده از ادمینی از روی احساسات نیست پس چیست؟ تقاضای رسیدگی خیلی جدی به این موضوع رو دارم چون اگه قرار باشه ادمینی از روی احساسات بخواد پلیری رو مجازات کنه تهشم هیچی به هیچی بشه و باهاش برخوردی صورت نگیره توی این سرور سنگ روی سنگ بند نمیشه و نخواهد شد. @Kamyab @Meli @Ali • مدارک (فیلم یا عکس): Respawn Ban لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 درود - مدارک جهت دفاعیه ارسال شد. Staff Note ➤ 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 3, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 درود خدمت شما بازیکن گرامی و عزیز مدارک بررسی شد. اتفاقا شما صحبت میکردید و با علم به اینکه بازیکن مربوطه خانم هستند و با وجود تذکرات سرپرست، به هتک حرمت خود ادامه دادید. ما به عنوان مجموعهای که به بازیکنان خود احترام میگذاریم، اجازهی چنین هتک حرمتهایی را نخواهیم داد. لطفا از این رفتار پرهیز کنید و همانگونه با سایرین برخورد کنید که برای خانوادهی خود میپسندید. در قرن 21 زندگی میکنیم و هنوز دختران این سرزمین در محیط بازی آنلاین امنیت ندارند خواهش میکنم کمی دربارهی این موضوع فکر کنید. همچنین امضای شما در انجمن شامل یک مورد لفظ زشت بود که به طور کامل حذف شد. لطفا از استفاده از الفاظ رکیک در انجمن خودداری فرمائید. شکایت شما رد شد. بسته شد. قوانین مربوطه: در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: ایجاد مزاحمت مکرر برای یک بازیکن، از قبیل توهین های مکرر در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: ما این حق را برای خود محفوظ نگه میداریم که در مواقع خاص از مجازات کمتر یا بیشتر و یا متفاوت استفاده نماییم. 10 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده