ArmouR ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود من چند باری با این باگ مواجه شدم زمانی که کسی وانتد میگیره بجای Wanted exterahp میاد. باگ Extera HP - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لوزم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) درصورت برخورد با این باگ فقط برای Cop می باشد. @Toofan ویرایش شده November 29, 2023 توسط Armour .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 عجیب فقط Extra عه نه extera لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 29, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 1 دقیقه قبل، Blank گفته است: عجیب فقط Extra عه نه extera حالا همون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 30, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 @Armour با سلام و درود من در حال حاضر تست کردم و چنین مشکلی را مشاهده نکردم ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 34 دقیقه قبل، Toofan گفته است: @Armour با سلام و درود من در حال حاضر تست کردم و چنین مشکلی را مشاهده نکردم درود پس این چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 30, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 7 دقیقه قبل، Armour گفته است: درود پس این چیه؟ برای منم سواله، یک مشکل نادر و کمیاب باید باشه، پیدا کردنش سخته ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 فک کنم این مال یک پلیر دیگه هست که موقع آفلاین شدن براش پاک نشده چون یکی 48 و دیگری 16 هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 (ویرایش شده) احساس میکنم شاید پس از Cuff فرد موقعی که فریسک میشه وانتدش نیز پاک میشه،بنابراین فکر نمیکنم باگ باشه ویرایش شده December 1, 2023 توسط AmirHosseyn ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 9, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 لطفا جزئیات بیشتری در رابطه با Reproduce کردن این مشکل ارائه بدید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۸ در 19:20، Mohny گفته است: لطفا جزئیات بیشتری در رابطه با Reproduce کردن این مشکل ارائه بدید. @Armour ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 19, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. همچنان در تلاش برای Reproduce این مشکل بودیم که با چنین مشکلی مواجه نشدیم. در صورت پا بر جا بودن چنین مشکلی، دوباره گزارش دهید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده